Sennheiser HD 620s predstavujú otvorený zvuk v uzavretých slúchadlách

Uzavreté slúchadlá ponúknu extrémny frekvenčný rozsah s bohatými basmi a prezentáciu priestoru známu z otvorených modelov, ale za príjemnú cenu.

pridal matus_ace 9.5.2024 o 10:07 pod hry
Sennheiser HD 620s predstavujú otvorený zvuk v uzavretých slúchadlách

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Sennheiser dnes predstavila slúchadlá Sennheiser HD 620s. Nový model predstavuje most medzi legendárnym radom HD 600 a dostupnejšími obľúbenými modelmi zo série HD 500. Ponúkne pritom skvelý komfort, bohatý a detailný zvukový prejav aj izoláciu od okolia, ktorá je pre uzavreté slúchadlá typická. Vyrazí však dych svojou prezentáciou priestoru nahrávky, ktorou sa vyrovná aj otvoreným slúchadlám.

Nová generácia 38mm meničov s ultraľahkou hliníkovou cievkou má ponúknuť krištáľovo čistú reprodukciu s frekvenčným rozsahom 6 Hz - 30 000 Hz. Vďaka zdokonalenému tlmeniu a geometrii ich uloženia aj krycej mriežky sa pritom k poslucháčovi dostane každý detail jeho obľúbenej nahrávky. Výrobcovi sa navyše podarilo zachovať aj priestor nahrávky, ktorý pripomína počúvanie na precízne postavených reprosústavách.

Model HD 620s prináša zvukový zážitok, ktorý poslucháčov pohltí svojou emocionálnou hĺbkou. Jeho 38 mm meniče s impedanciou 150 ohmov a ultraľahká hliníková cievka zaisťujú mimoriadne rýchlu a presnú odozvu, ale aj vynikajúcu dynamiku a bohatú energiu basového aj subbasového spektra. Báť sa netreba ani o zachovanie čistoty a prirodzeného zvukového charakteru, ktorý si prináša od legendárnych HD 600. Vďaka starostlivo vyvinutému systému tlmenia si pritom HD 620s zachovávajú vzdušnosť a otvorenosť zvuku.

Slúchadlá HD 620s sa pýšia špičkovou konštrukciou využívajúcou oceľou vystužený hlavový most a komfortné náušníky potiahnuté umelou kožou s robustnými vonkajšími krytmi. Poslucháča tak výborne izolujú od okolia a zároveň, vďaka internému odvetraniu, ponúknu nekompromisný komfort pre dlhé hodiny počúvania. Vymeniteľný kábel pritom dáva istotu, že aj v prípade jeho poškodenia, ku ktorému môže v priebehu dlhých rokov dôjsť, si majiteľ môže sám rýchlo poradiť. Jednoducho odpojí twist lock konektory na strane slúchadiel a pripojí nový kábel.

Okrem klasického kábla s 3,5 mm Jack konektorom pritom v ponuke spoločnosti bude dostupný aj upgrade v podobe symetrického kábla s 4,4 mm Pentacon zakončením. Priamo v balení slúchadiel však bude zákazníkov čakať aj 6,3 mm skrutkovacia redukcia, vďaka ktorej slúchadlá pripoja prakticky k akémukoľvek zdroju.

Slúchadlá Sennheiser HD 620s budú dostupné od 6.6. 2024 za cenu 349 €.





Sennheiser HD 620s predstavujú otvorený zvuk v uzavretých slúchadlách
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (6)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20987)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk