Creative predstavilo nový zvukový profil Super X-Fi Gen4

Creative je doma vo zvuku a okrem zariadení postupne vylepšuje aj technológiu prenosu zvuku.

pridal saver 10.5.2024 o 9:35 pod hardware
Creative predstavilo nový zvukový profil Super X-Fi Gen4

HARDWARE > NOVINKY >

Creative je doma vo zvuku a okrem zariadení postupne vylepšuje aj technológiu prenosu zvuku. Majú v tejto oblasti svoj Super X-Fi prenosový protokol, ktorý sa práve dočkal štvrtej generácie. Firma hovorí, že nás čaká nový zvuk. Protokol teraz výrazne vylepšuje dynamický rozsah, čistotu a aj priestorové vnímanie.

Creative vysvetľuje, že technológia Super X-Fi zlepšuje zvukový zážitok používateľov tým, že v slúchadlách reprodukuje pohlcujúcu zvukovú scénu špičkových priestorových reproduktorových systémov, ktorá je ďalej prispôsobená sile umelej inteligencie (AI) pre pozoruhodne prirodzený zážitok z počúvania.

 

Super X-Fi týmto prichádza aj pre reproduktory

Technológia Super X-Fi, pôvodne navrhnutá pre slúchadlá, povýšila osobný zvuk na novú úroveň vďaka personalizovanému priestorovému holografickému zážitku. Teraz je táto inovatívna technológia pripravená zmeniť prostredie domácej zábavy tým, že prinesie rovnaký revolučný zážitok do reproduktorových systémov. Debut technológie Super X-Fi pre reproduktory prináša nový rozmer domácej zábavy a s ľahkosťou mení akýkoľvek obytný priestor na živú koncertnú sálu alebo divadlo. Vďaka každému tónu, rytmu a zvuku, ktorý rezonuje s podmanivým realizmom a hĺbkou, môžu používatelia očakávať pohlcujúce počúvanie, ktorá odráža spokojnosť, ktorú si už dlho užívajú používatelia slúchadiel Super X-Fi.

Super X-Fi Gen4 bude vydaný v júni, pričom používatelia budú musieť jednoducho nakonfigurovať a stiahnuť svoje nové profily prostredníctvom aplikácie SXFI APP.

 

Rozšírenie ekosystému zariadení s podporou Super X-Fi

Creative Technology už čoskoro predstaví integráciu technológie Super X-Fi do svojho pripravovaného produktového radu, ktorý bude zahŕňať TWS slúchadlá až po prémiové slúchadlá a reproduktory. Toto rozšírenie umožní používateľom preniknúť do sveta Super X-Fi na ich preferovaných platformách streamovania, ako sú Netflix, YouTube a Spotify, dokonca aj na kompaktných slúchadlách a reproduktoroch.

Lee Teck Chee, technologický riaditeľ spoločnosti Creative a tvorc technológie Super X-Fi k tomu povedal:

"Naša komunita používateľov zohrala kľúčovú úlohu pri formovaní vývoja Super X-Fi, pretože poskytla cenné poznatky a údaje. So Super X-Fi Gen4 napredujeme ďalej a prinášame ešte pohlcujúcejší zážitok z počúvania, ktorý sa vymaňuje z obmedzení plochého a nevýrazného zvuku. Okrem toho s radosťou oznamujeme aj nadchádzajúcu integráciu technológie Super X-Fi do celého nášho produktového radu, čím používateľom ponúkame bezproblémový prístup k priestorovému zvuku bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú."





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (7)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (21016)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk