The Conduit sa nezadržateľne blíži

pridal matus_ace 17.1.2009 o 19:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Najkrajšia hra pre Wii The Conduit sa pomaly, ale isto blíži a tak je len logické, že kampaň okolo nej začína byť ešte masívnejšia. Bodaj by nie, SEGA je poslednú dobu v koncoch a potrebuje zopár predajných killer titulov, ktoré by ju vytiahli z kaše.

Zatiaľ, čo doteraz High Voltage iba vyspevovali o úžasnej grafike, aká ešte na Wii nebola, no v skutočnosti sa vo videách moc nelíšila napríklad od Metroid Prime 3, tak teraz by som už ich reči aj zožral. Dôvodom je nádielka dvoch dev diary videí, ktorá vás majú presvedčiť o tom, že Conduit bude naozaj bomba.

Prvý trailer nazvaný Improvement Trailer, ako už samotný názov napovedá, ukazuje pokrok v grafickom spracovaní. Paralelne v ňom sledujete zábery na tie isté lokality v hre neotextúrované, hranaté v skoršom štádiu vývoja a ich aktuálny stav. Určite treba oceniť hru svetla, rôznorodosť predvádzaných lokalít a zvukovú stránku, ktorá už v týchto záberoch znie skvele. Naopak vyzerá to tak, že zamrzí sterilita prostredia a chovanie nepriateľov, ktorí sa síce dokážu schovávať, ale rovnako vo videu vidno aj ich chaotické pobehovanie a nečinné postávanie.

Druhým vypusteným videom je New Features, kde priamo jeden z vývojárov opisuje nové možnosti hry, ktoré doteraz ešte v dev videách zverejnené neboli. Najskôr vám predstaví ich pokročilú AI, ktorá už v tomto videu nemá podobné problémy ako v tom predchádzajúcom. Potom nasleduje niekoľko akčných in-game sekvencií, v ktorých sa môžete kochať pestrofarebnosťou hry a rôznymi efektami v hre. Neskôr sa predvedie ešte aj blur, real-time tieňovanie, ohyb v dôsledku tepla. Opäť zaujímavo znie aj zvuková stránka, ktorá sa prispôsobuje situácii, ktorá sa práve deje pred vašimi očami. Nie, že by to boli samé prevratné novinky, no určite tieto správy potešia uši a oči nejedného majiteľa Wii. Nakoniec sa už len predvedú customizovateľné nastavenie všetkého v hre, vrátanie úplnej customizácie HUDu.

Vyzerá to pekne, znie to výborne a to či podobne to bude aj po hrateľnostnej stránke, sa dozvieme už túto jar, presný termín zatiaľ stanovený pre Európu nie je. Každopádne, masáž hra dostáva poriadnu na titul od pomerne neznámeho štúdia s takmer žiadnym masívne úspešným a vysoko kvalitným portfóliom, aj keď sú už na trhu vyše 15 rokov.





The Conduit sa nezadržateľne blíži
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Wii

Vývoj: THQ / High Voltage
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 9. jún 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19620)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk