Autori Deliver Us Mars museli prepustiť všetkých zamestnancov

Ani pozitívne hodnotenia ich hier na Steame nepomohli štúdiu KeokeN Interactive v záchrane.

pridal matus_ace 2.5.2024 o 10:17 pod hry
Autori Deliver Us Mars museli prepustiť všetkých zamestnancov

HRY > NOVINKY >

Štúdio KeokeN Interactive má na konte hry Deliver Us The Moon a Deliver Us Mars. Obe hry sa na Steame tešili pozitívnym hodnoteniam od hráčov, aj keď u kritikov to nebolo také jednoznačné. Ani to však nestačilo na záchranu štúdia a to tak prepustilo všetkých svojich zamestnancov. Majitelia štúdia sa ešte snažili situáciu vyriešiť, najskôr si siahli na svoje platy a začali zháňať peniaze od investorov, ale nič z toho nepomohlo. Dokonca ani predstavenie hneď niekoľkých budúcich projektov, na ktoré chceli nalákať vydavateľov. CEO Koen Deetman a Managing Director Paul Deetman k situácii priniesli takéto vyjadrenie:

"So zlomeným srdcom sme museli prepustiť náš tím v KeokeN, pretože bezprostredne po našej návšteve GDC sa nič podstatné neuskutočnilo. Žiaľ, vyčerpali sme všetky svoje možnosti vydavateľstva, nájomnej práce a spoločného vývoja.

Našou najvyššou prioritou je zabezpečiť, aby si náš milý tím našiel nový domov niekde inde, takže ak máte voľné pozície v oblasti programovania, technického artu, portovania, level dizajnu, zvuku, animácie, produkcie, office managementu, kontaktujte nás, aby sme vám mohli predstaviť tých najlepších ľudí, ktorí boli srdcom KeokeN počas uplynulých 10 rokov.

Paul a ja sme silne zbití, ale zďaleka nie porazení. Naším osobným poslaním je obnoviť KeokeN tehlu po tehle, ako sme to robili predtým, v mene našich ľudí a pokračovať v dedičstve našich hier.

Je úplne jasné, že pre nás a náš tím ste najdôležitejší vy, naša komunita. Vy hráte naše hry, vďaka vám naše hry žiaria, vďaka vám sa cítime výnimočne, pretože nám veríte. Ukazovali ste sa neustále v dobrých aj zlých časoch, od nášho debutového Kickstarteru v minulosti až po naše nedávne video s prosbou o pomoc. Vďaka vám sme oslovili milióny ľudí. Vždy sme vás potrebovali a naďalej potrebujeme.

Osobne čoskoro pripravujeme Kickstarter pre náš očakávaný projekt Deliver Us Home. Je to jeden malý krok pre KeokeN, jeden obrovský skok pre Deliver Us Home. Hru, ktorú budeme budovať pre vás a s vami."

Aj napriek tomu, že štúdio prepustilo všetkých zamestnancov, ešte to nebude koniec a je tu nejaká snaha o to, aby prežilo aspoň v nejakej forme. Okrem Deliver Us Home je v príprave aj Switch verzia Deliver Us The Moon, ktorá by mala vyjsť údajne už čoskoro a vydá ju Wired Interactive. Osud ďalších hier je neistý, ale môžete si o nich prečítať tu.


Zdroj: twitter.com



Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Monitor-strata signalu (9)
Zdravim, vcera som kupil novy monitor (MSI MAG 341...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20892)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk