Lost sa našiel

pridal saver 19.1.2008 o 11:58 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ubisoft odprezentoval Lost pre novinárov a priniesol niekoľko nových detailov. Nakoniec už bolo aj načase, keďže hra má vyjsť 26. februára pre Xbox360, PS3 a PC. Najdôležitejším detailom je kompletný názov hry, ktorý bude - Lost: Via Domus a druhým najdôležitejším je to, že hra beží na GRAW 2 engine a hrateľnosť je naschvál zjednodušená, keďže hra je určená pre casual market a teda na pre čo najširšiu hernú obec.

Ako už vieme, v hre sa dostaneme na ostrov spolu so stroskotancami letu Oceanic 815 a budeme hrať za jednu z nových postáv. Teda žiadna hlavná postava, ktorú poznáme zo seriálu. Budete fotografom a budete si raziť vlastnú cestu ostrovom a plniť misie pre jednotlivé hlavné postavy. Vaše flashbacky budú fotograficky zamerané a vždy na nich budete musieť odfotiť určitý detail, ktorý vám pomôže v úlohách na ostrove. Hra bude v pohľade z tretej osoby a bude to survival adventúra s logickými úlohami. Samotná hrateľnosť je rozložená do dialógových stromov, pobehovania po ostrove, rôznych minihier s logickými úlohami a nebudú chýbať ani prestrelky. Ciest na splnenie jednotlivých úloh bude niekoľko. Napríklad v rozhovoroch budete musieť zvoliť špecifické vety diálógov, aby ste sa dostali k flashbacku, kde odfotíte dôležitý element, pri strete s nepriateľmi budete môcť bojovať, ak teda budete mať náboje, alebo ich potichu obídete, ujdete im, alebo sa inak vyhnete boju.

Autori hru rozdelili do siedmych epizód, každá s vlastnou úlohou a flashbackmi a samozrejme, aby sa hra neodlišovala od seriálu, každá epizóda začína klasickou Lost zvučkou. Prvá epizóda začína ešte v lietadle tesne pred stroskotaním, kde vidíte ako Charlie beží na toaletu a následne už začína rozpad lietadla. Po páde vidíte všade chaos, trosky lietadla, ľudí a popritom na vás Jack kričí, aby ste zastavili vytekajúce palivo z lietadla. Nasledovať bude malá puzzle úloha, ktorou zabránite najhoršiemu.

Ďalšie veci zo začiatku hry neboli konkretizované, ale autori ukázali detailnú kopiu Swan stanice aj s počítačom, zadávanie čísiel bude samozrejmosťou. Hráči sa dostanú aj do lokácií, ktoré v seriáli boli len naznačené ako magnetická miestnosť v stanici alebo do úplne nových lokácií nevidených divákmi seriálu. Celá hra sa bude odohrávať počas prvých troch sezón, bude sa križovať s dejom seriálu a hlavnou dejovou línou bude zisťovanie, kto je vlastne vaša postava, čo tu robí a prečo ju naháňajú záhadní ľudia v džungli. Vaša postava totiž po páde lietadla stratila pamäť a všetko sa vracia len po kúskoch.

Možno ste centrálnym kúskom do skladačky zvanej Lost, a možno sa celý váš príbeh skončí odpoveďami, ktoré vynoria ďalšiu kopu otázok.





Lost sa našiel Lost sa našiel Lost sa našiel
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 26. február 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (1)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20358)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk