Farming Simulator 25 sa predstavuje

Hra bude postavená na vylepšených technológiách a ponúkne aj farmárčenie v Ázii.

pridal matus_ace 25.6.2024 o 15:20 pod hry
Farming Simulator 25 sa predstavuje

HRY > NOVINKY >

Vydavateľ a vývojár GIANTS Software zaplaví polia množstvom nových herných prvkov, vizuálnych vylepšení, máp, strojov a dokonca aj sladkou vodou na pestovanie ryže - čím ešte viac spestrí poľnohospodársku sériu pre celú rodinu. Farming Simulator 25 vyjde 12. novembra pre PC, Mac, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Virtuálni farmári spravujú svoje poľnohospodárske impériá v novej, sviežej východoázijskej krajine plnej ryžových políčok, v severoamerickom prostredí s množstvom voľného priestoru alebo v stredoeurópskej lokalite so zelenými poliami medzi rybníkmi a riekami.

Budujú svoje dedičstvo samostatne alebo kooperatívne v multiplayeri a teraz môžu pestovať dva druhy ryže, špenát a ďalšie nové plodiny - na výber majú z celkovo viac ako 20 druhov. K ohradám s dobytkom pribudnú bizóny a ďalšie zvieratá, zatiaľ čo nové výrobné reťazce a stavby rozšíria možnosti podnikania. Ďalšie funkcie a podrobnosti budú odhalené čoskoro.

Nadšenci strojov si môžu vychutnať súbor viac ako 400 autentických vozidiel, nástrojov a predmetov od viac ako 150 špičkových medzinárodných značiek. Medzi nimi: Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a mnoho ďalších. S ázijským poľnohospodárstvom sa predstavujú nové typy špecializovaných strojov

Všetci farmári pocítia hlbšie spojenie s poliami a prírodou vďaka celkovému technologickému vylepšeniu s vylepšenou grafikou a fyzikou založenou na najnovšom a pre modding prívetivom engine GIANTS 10 - hmla, vylepšené tiene, dynamické efekty počasia, deformácia pôdy a ďalšie prvky zvyšujú ponorenie do romantického farmárskeho života.

"Farmárčenie je spoločnou vášňou mnohých ľudí, a to ako v reálnom živote, tak aj virtuálne," poznamenáva Christian Ammann, generálny riaditeľ spoločnosti GIANTS Software. "Farming Simulator 25 obohacuje sériu o hlbšiu hrateľnosť a väčšie ponorenie do deja, čím sa stáva obľúbeným koníčkom skúsených farmárov aj začiatočníkov. Túto vášeň pestujeme tým, že poskytujeme relaxačný, rodinný, komunitný a obohacujúci zážitok pre každého."

Nadšenci farmárčenia si budú chcieť zobrať zberateľskú edíciu Farming Simulator 25 Collectors' Edition. Táto exkluzívna PC edícia  obsahuje USB kľúč zapaľovania na štartovanie motorov herných traktorov, verziu inšpirovanú 16-bitovým Mega Drive a navyše CD so soundtrackom s 15 originálnymi skladbami od Chrisa Hülsbecka pre milovníkov retro štýlu a ďalšie.





Farming Simulator 25 sa predstavuje
Páči sa mi! (+3)






Farming Simulator 25 sa predstavuje
PC

Vývoj: GIANTS Software / GIANTS Software
Štýl: Simulácia
Dátum vydania: 12. november 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zaujem o pc (13)
Caute, otazocka mal by niekto zaujem o pc co ma...
|Vyskladanie pc (30)
Čaute, chcem si vyskladať vlastné PC a bol by som ...
|Lenovo legion go vs asus rog a... (17)
Zdravim , zvazujem kupu handlandu rozhodujem sa me...
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Poraďte dobré sci-fi (13)
Zdar nevie niekto poradiť dobrú Sci-fi knižnú séri...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22438)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk