Aksys Games na Anime Expo 2024 predviedli 3 úplne nové hry

Trojica hier pre Switch prináša rôznorodé, ale stále niche zážitky.

pridal matus_ace 7.7.2024 o 9:44 pod hry
Aksys Games na Anime Expo 2024 predviedli 3 úplne nové hry

HRY > NOVINKY >

Aksys Games na japonskom Anime Expo 2024 predviedli tri nové hry, pričom to majú byť rôznorodé, ale stále niche zážitky.

Zero to Dance Hero (november) - Naučte sa tancovať od nuly. Začnite od základov so skutočnými tanečnými lekciami, ktoré zahŕňajú 30 populárnych hip-hopových krokov. Tým, že sa každý tanec učí po kúskoch, sa aj začiatočníci môžu ľahko naučiť dobre tancovať. Praktickejší voľný režim obsahuje šesť originálnych choreografií tancov v rôznych hudobných žánroch. Udržujte rytmus a užívajte si plody svojho tréningu s chytľavou hudbou na pozadí. Mnohé podporné funkcie vás motivujú, keď sa stanete tanečným hrdinom.

Mistonia no Kibou -The Lost Delight- (anglický názov nie je finálny, 2025) - Príbeh plný lásky a fixácie, ktorý utkali tí, ktorí majú krv víl. Príbeh sa odohráva v kráľovstve prekvitajúcom pod vládou kráľovnej víl, v ére, kde spolunažívajú svetlo a tieň. Na okraji hlavného mesta stojí vznešené sídlo patriace prestížnej rodine, kde sa na pozemok chystá vstúpiť novoprijatá slúžka: naša hrdinka Aplauz. Keďže pred ôsmimi rokmi prišla o všetko, prisahala, že sa pomstí tým, ktorí sú za to zodpovední. Pod falošnou identitou začína pátrať po pravde, keď pracuje v sídle, ktoré patrí potenciálnemu terču jej pomsty. Aké tajomstvá odhalí pri náhodných stretnutiach s významnými šľachticmi, ktorí chránia kráľovstvo? Akú cestu si vyberie? A tak sa začína tragédia pomsty dievčaťa spútaného nešťastným osudom.

Utakata no Uchronia (anglický názov nie je finálny, 2025) - Vitajte v známej a prosperujúcej utópii, lietajúcom meste Itehari. Našou hlavnou hrdinkou je Hinagiku, vznešená dáma z významnej rodiny, ktorá túži po svete mimo lietajúceho mesta. Jedného dňa Hinagiku, ktorá práve dovŕšila 18 rokov, stretne muža s amnéziou menom. Ich náhodné stretnutie sa stane katalyzátorom, ktorý ju vtiahne do série udalostí týkajúcich sa tajomstiev a rôznych právd ukrytých pod povrchom tejto nádhernej utópie.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Čo sa mohlo stať s pc? (50)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Game-debate.com (3)
Ahoj ... ide vám táto stranka niekomu ? Je to stra...
|Rada ohľadom nákupu win 11 (5)
Ahojte, Chcem sa poradiť ohľadom nákupu Win 11 n...
|Alienware / nový notebook (2)
Ahojte chcem si kúpiť herný notebook ktorý by som ...
|Nové pc (17)
Ahojte! Asi po 16 rokoch sa chcem vrátiť k PC, (...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27201)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk