Nové detaily o Marvel filmoch z Comic Conu

Marvel na Comic Cone viac povedal aj o ďalších filmoch z MCU.

pridal saver 28.7.2024 o 14:13 pod filmy
Nové informáciách o Marvel filmoch z Comic Conu

FILMY > NOVINKY >

Okrem Avengerov pridal Marvel viac detailov aj k ďalším prichádzajúcim komiksovkám a Captain America: Brave New World, Thunderbolts, Fantastic Four, teda prichádzajúce filmy ešte pred Avengermi.

 

Nové informáciách o Marvel filmoch z Comic Conu

Captain America: Brave New World príde 14. februára 2025 a dostali sme k nemu niekoľko detailov. Kevin Feige na prezentácii povedal, že film bude viac uzemnenejší, podobný Winter Soldierovi.

Prezradil aj to, že postava Giancarla Esposita je vodca The Serpent Society - Sidewinder a je záporákom filmu. Dodal aj to, že adamantium je považované za rovnako silné ako vibránium a celý svet ho chce. Na začiatku Brave New World krajiny po celom svete bojujú o zdroje adamantia, ale cieľom prezidenta Rossa je podeliť sa o toto bohatstvo so svetom. Aby to dokázal, požiada Sama Wilsona, aby spolu s ním obnovil Avengers - To bude viesť potom k Avengers Doomsday príbehu.

Zároveň potvrdil, že vo filme sa z postavy Harrisona Forda (Thaddeus Thunderbolt Ross) stane Red Hulk.

 

Nové informáciách o Marvel filmoch z Comic Conu

Thunderbolts príde 2. mája 2025, teda tesne po Kapitánovi a ponúkne bližší pohľad na nový tím vo filmových Marvelovkách. Ten bude použitý aj v nasledujúcich Avengers filmoch. Medzi nimi budú David Harbour alebo Florence Pugh 

Feige k tomu povedal, že Thunderbolts sa nebude volať podľa Thaddeusa „Thunderbolta“ Rossa (Harrison Ford). Zároveň postavy v tíme nebudú práve kamoši a nebudú mať ochotu spolupracovať.

 

 

Nové informáciách o Marvel filmoch z Comic Conu

Fantastic Four bude nasledovať 25. júla 2025 a ponúknu fantastickú štvorku v zasadení 60-tych rokov. Je to trochu zvláštne, keďže tiež majú neskôr byť v Avengers filmoch. Možno spravia skok v čase, alebo ich neskôr presunú do hlavného univerza.

Režisér Matt Shakman povedal, že chce, aby sily Fantastickej štvorky pôsobili reálne a rozprával sa o tom s vedcami a odborníkmi na zvieratá. Film nebude preberať len estetiku 60. rokov, ale pôjde do retrofuturisticej verziu tohto obdobia. Čo sme nakoniec aj videli na prvých teaser plagátoch. Shakman by povedal, že New York vo filme je „to, čo sme videli v 60-tych rokoch a ešte niečo navyše".

Trailer na Comic Cone ukázal začiatok ukážky v 4:3 pomere strán s obrazom ako na retro televízore. Ukazoval Reeda (Pedro Pascal) ako učiteľa v triede, ktorý sa žiakov pýtal na to, či chcú vidieť výbuch. Thing (Ebon Moss-Bachrach) bol ukázaný v retro zoznamovacej relácii The Dating Game, ale len ako silueta. Zábery sa končia tímom v skafandroch astronautov, ako vstupujú do retro-futuristicky vyzerajúcej rakety. Pritom pred štartom lode sa pomer strán záberov mení. Zábery sa končili tvárou Galactusa.

Natáčanie filmu začne budúci štvrtok.

 

Tu máme aj zhrnutie všetkých ohlásení na videu:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (14)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26643)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk