Sony rozširuje modelom WF-C510 rad svojich bezdrôtových štupľových slúchadiel

Komfort a kvalita vo vašom vrecku.

pridal saver 26.8.2024 o 23:50 pod hardware
Sony rozširuje modelom WF-C510 rad svojich bezdrôtových štupľových slúchadiel

HARDWARE > NOVINKY >

Sony práve predstavilo svoje najnovšie bezdrôtové štupľové slúchadlá WF-C510, ktoré sú synonymom pre kvalitný zvuk v kompaktnom balení. Tieto slúchadlá sú vybavené výkonnou batériou a ergonomickým dizajnom, a navyše ponúkajú pokročilé funkcie za prijateľnú cenu, čo ich robí ideálnymi pre celodenné nosenie.

Kompaktné. Ľahké. Pohodlné.

Nový model WF-C510 je menší a kompaktnejší než jeho predchodcovia, a jeho hlavnou výhodou je vysoký komfort nosenia. Sú to najmenšie uzavreté slúchadlá od Sony. Kombinujú tvar, ktorý sa dokonale prispôsobí ľudskému uchu, s ergonomickým dizajnom pre stabilné uchytenie. Pri ich navrhovaní firma vychádzala z rozsiahlych údajov o tvare uší, ktoré zbierajú od roku 1982, keď predstavili prvé slúchadlá do uší, a tiež z hodnotenia citlivosti rôznych typov uší, aby zabezpečili, že ich tvar bude pohodlný pre širokú skupinu ľudí. Zaoblený dizajn a matný povrch zabezpečujú ešte väčšie pohodlie, a ploché, širšie tlačidlá na povrchu slúchadiel umožňujú jednoduché ovládanie bez prerušenia hudby.

K menším slúchadlám patrí aj menšie nabíjacie puzdro. Toto kompaktné valcovité puzdro je tenšie ako u predchádzajúceho modelu, čo znamená, že sa pohodlnejšie nosí vo vrecku alebo taške, a slúchadlá tak môžete mať stále pri sebe.

S výdržou batérie až 11 hodín si môžete vychutnať hodiny nepretržitého počúvania, a vďaka 5-minútovému rýchlonabíjaniu získate až 60 minút počúvania, takže môžete počúvať hudbu celý deň.

Môžete si vybrať z farebných variantov modrej, žltej, čiernej alebo bielej, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyjadruje váš osobný štýl - kombináciu povrchovej úpravy, kvality a farby.

Sony rozširuje modelom WF-C510 rad svojich bezdrôtových štupľových slúchadiel

Navrhnuté pre každodenné pohodlie

Slúchadlá WF-C510 sú kompatibilné s funkciou Multipoint Connection od Sony, ktorá umožňuje pripojenie k viacerým zariadeniam naraz, čo je ideálne pre multitasking. Okrem toho, s režimom Ambient Sound môžete zostať v kontakte s okolitým svetom, zatiaľ čo si užívate svoju obľúbenú hudbu. A s možnosťou prispôsobenia ekvalizéra si môžete zvuk prispôsobiť presne podľa svojich predstáv. Či už ste na cestách, v práci, alebo len relaxujete doma, WF-C510 sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálne pohodlie a kvalitný zvukový zážitok počas celého dňa.

Malé rozmery, skvelý zvuk

Model WF-C510 sú síce malé, ale ponúkajú vynikajúci zvuk. S technológiou DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) slúchadlá reprodukujú kvalitný zvuk a poskytujú pravý počúvací zážitok. Vyvážené ladenie od basov po výšky zaručuje, že vokály sú čisté a prirodzené. Navyše si môžete užiť zvuk 360 Reality Audio pre skutočne priestorový zážitok.

Sony rozširuje modelom WF-C510 rad svojich bezdrôtových štupľových slúchadiel

Zjednodušte si počúvanie na každý deň

S funkciou 'Quick Access' môžete jednoducho ovládať Spotify Tap a pustiť si hudbu pár dotykmi. Slúchadlá WF-C510 sú vodoodolné s certifikáciou IPX4, takže vám ani striekajúca voda, ani pot nezabránia v počúvaní.

Model WF-C510 sa dá ľahko spárovať s vaším zariadením cez Fast Pair a Swift Pair. Môžete si vybrať ľavé alebo pravé slúchadlo z nabíjacieho puzdra a používať ich samostatne, ideálne pre spomínaný multitasking.

Sony rozširuje modelom WF-C510 rad svojich bezdrôtových štupľových slúchadiel

Model WF-C510 bude od septembra v predaji v modrej, žltej, čiernej a bielej farbe za odporúčanú cenu 64 EUR.


Zdroj: www.sony.sk



Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zdroj msi mag a500w bn (1)
Predám fungl nový zdroj MSI MAG A500W BN. Používal...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Kúpa používaného ntb (4)
Zdravím kupujem ntb acer nitro 5 a zaujíma ma cena...
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (15)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (5)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26257)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk