Aké filmy a seriály prídu v septembri?

September ponúkne sériu zaujímavých filmov a pridajú sa aj seriály.

pridal saver 2.9.2024 o 18:27 pod hry
Aké filmy a seriály prídu v septembri?

HRY > NOVINKY >

September ponúkne sériu zaujímavých filmov a pridajú sa aj seriály. Nepríde nejaký veľký trhák, ale niektoré veci ako Beetlejuice alebo The Penguin môže potešiť.

Kino filmy

Beetlejuice, Beetlejuice - 5. september

Beetlejuice je späť! Po nečakanej rodinnej tragédii sa tri generácie rodiny Deetzovcov vracajú domov do Winter River. Lydiin život, stále poznačený stretnutím s duchom Beetlejuiceom, sa obráti hore nohami, keď jej rebelujúca dospievajúca dcéra Astrid objaví tajomný model mesta v podkroví a náhodne sa otvorí portál do posmrtného života. S problémami v oboch ríšach je len otázkou času, kým niekto trikrát vysloví meno Beetlejuice a zlomyseľný duch sa vráti, aby rozpútal svoj vlastný druh chaosu.

 

 

Neprivolavaj nič zlé / Speak no evil - 12. september

Stretli sa počas dovolenky v Taliansku. Daltonovci, typická americká rodina, a charizmatický lekár Paddy (James McAvoy) so svojou manželkou a synom. Niekoľko spoločných dovolenkových zážitkov stačilo na to, aby si obe rodiny vzájomne padli do oka, a tak sa Daltonovci krátko po návrate rozhodli navštíviť Paddyho na britskom vidieku. Pribrali pozvanie na nezabudnuteľný víkend v Paddyho rozsiahlom vidieckom sídle, vzdialenom od civilizácie. Daltonovci (Mackenzie Davis a Scoot McNairy), ktorí prežívajú vzťahovú krízu, dúfali, že tento výlet ich vzťah posunie správnym smerom. Avšak od ich príchodu sa nič nevyvíja podľa idylických očakávaní. Sľubovaný raj na zemi je ďaleko od dokonalosti a Paddy, ktorý bol pôvodne očarujúci, sa ukazuje ako excentrik s nepredvídateľným správaním, ktoré je mimo normál. To je hlavný dôvod, prečo sa Daltonovci rozhodnú skrátiť svoju návštevu u "priateľov". Nevedia však, že práve Paddy má v rukách rozhodnutie, kedy a či vôbec môžu odísť.

 

 

Nikdy sa nepúšťaj / Never Let Go - 26. september

Hally Berry si skúsilhoror, v ktorom sa ako matka snaží prežiť v lese so svojimi synmi, zatiaľ čo ich terorizuje diabolské zlo.  Keď však jeden z chlapcov začne pochybovať o existencii zla, posvätné puto rodiny sa pretrhne, čo vedie k nebezpečnému boju o prežitie.

 

 

Rozzum v divočine - The Wild robot - 26. september

Robotka z produktovej série ,,Rozzum,, (pre priateľov Roz) bola skonštruovaná tak, aby spoľahlivo plnila úlohy svojich ľudských zadávateľov. Keď ju však nehoda uväzní na ostrove, kde nie sú žiadni ľudia, netuší, ako naložiť s novonadobudnutou slobodou. Zároveň sa musí adaptovať na nehostinné podmienky kúska zeme uprostred oceánu, ktorú obývajú výhradne zvieratá. Roz našťastie disponuje natoľko pokročilým softvérom, že pre ňu nie je problém naučiť sa komunikovať a spolupracovať s miestnymi obyvateľmi. Dokonca sa stane adoptívnou matkou osirelého húsatka. Všetky jej zážitky a skúsenosti postupne vedú k poznaniu, že tam, kde predtým bol len bezchybný počítačový program, sú teraz myšlienky, názory, nápady a hlavne pocity, ktoré sú občas nedokonalé. Skrátka, robotické dievčatko sa vo svete bez ľudí poľudštilo. Obavy má hlavne z výrobcov robotov, ktorým chýba jeden stroj a usilovne po nej pátrajú a starostlivosti o adoptívneho vtáčieho syna. Toho musí pripraviť na odlet do teplých krajín skôr, ako príde zima.

 

 

Streaming filmy

Wolfs - 27. sepotember - Apple +

George Clooney a Brad Pitt sa prvýkrát po viac ako desaťročí opäť stretli na obrazovke akčnej komédii o dvojici kriminálnych „čističoch“ – neľútostných expertoch, ktorí sa vrhajú do chaotických situácií a robia všetko, čo je potrebné, aby ich vyčistili miesto, bez ohľadu na či je to legálne alebo morálne. Vo filme „Wolfs“ Clooney a Pitt hrajú za čističov, ktorí boli náhodne pridelení na rovnakú prácu a museli za chodu zistiť, ako budú spolupracovať.

Film „Wolfs“ napísal a režíroval Jon Watts, ktorý strávil posledných 10 rokov natáčaním hraných filmov o Spider-Manovi s Tomom Hollandom.

 

 

Uglies - 13. september - Netflix

"Škaredí" je sci-fi film, ktorý skúma budúcu dystopiu, v ktorej sa od 16-ročných vyžaduje, aby podstúpili kozmetickú operáciu, aby splnili štandardizovaný ideál krásy. Príbeh, adaptovaný podľa románu Scotta Westerfelda z roku 2005, sa odohráva v postapokalyptickom svete, kde vláda presadzuje uniformitu, aby zabránila konfliktom.

ento postup, známy ako "Prettying", vymazáva fyzické rozdiely a umožňuje vstup do exkluzívneho New Pretty Town. Hlavná postava, Tally Youngblood (Joey King), sa ocitne zapletená do stupňujúcej sa vzbury proti tomuto systému po tom, čo jej priateľka Shay (Brianne Tju) utečie.

 

 

Nobody Wants This - 26. september - Netflix

 

Streaming seriály

Agatha All Along - 18. september - Disney+ 

Už tento mesiac príde dlho odkladaná a neustále premovávaná Agatha, ktorú sme videli už vo WandaVision a teraz nám ukáže nový svet. Do neho ju privolal príliš nadšený tínedžer (Joe Locke), ktorý chce založiť nový coven. 

 

Z ďalších vecí príde 4. septembra LEGO Pixar: BrickToons a 13. septembra LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy, ale pridá sa napríklad aj Tulsa King v druhej sezóne a to 15. septembra. Príde aj druhá časť štvrtej série Emily in Paris, druhú sériu dostane The Old Man na FX.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26310)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk