Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?

Omnimovement mení hrateľnosť Call of Duty.

pridal saver 31.8.2024 o 11:45 pod hry
Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?

HRY > NOVINKY >

Nové Black Ops 6 práve spustilo early access beta test multiplayeru. Zatiaľ je pre predobjednávateľov a Game Pass používateľov, pričom budúci víkend bude pre všetkých. Beta ukazuje niekoľko máp a režimov, ale hlavne ukazuje nový systém pohybu, ako aj upravenú dynamiku bojov. 

Totiž hlavný prídavok, s ktorým idú autori do tejto časti, je omnimovement, čo je vlastne možnosť otáčať sa a strieľať pri skokoch,alebo pri kĺzaniach, ktoré sú teraz doplnené. Pričom ak po dopade alebo dokĺzaní zostanete na zemi, môžete ešte zo zeme strieľať všade dookola bez toho, aby ste museli vstať. Podľa bety to už hráči aj využívajú a to hlavne pokĺzanie sa po zemi spoza rohov alebo rozrazenie dverí. Mimochodom, zatiaľ čo hráči s myšou majú výhodu pri štandardnom boji, tu môžu mať výhodu gamepadoví hráči. Páčkami sa totiž rýchlejšie môžu otáčať okolo.

Hra na nové pohyby ponúka aj úvodný tréning, kde si nacvičíte základné možnosti. Následne sa už môžete pustiť do boja, kde si už užijete klasické Call of Duty boje na úvodnej sérii máp (tie budú budúci víkend rozšírené). Štandardne si vyberiete vybavenie, od rýchlych zbraní až po ťažké a vrhnete sa do boja. Či už len v team deathmatch so zabíjaním alebo aj s obsadzovaním kontrolných bodov. 

Čo sa týka dynamiky bojov, TTL je pomalšie ako v MW sérii a myslím, že ide v štandardoch Black Opsu. Je to taká ideálna Call of Duty oblasť, kde aj slabší hráči niečo prežijú a dokážu priebežne zabiť protivníkov.

Technicky ide hra bez väčších problém, je to plynulé a z hľadiska hrateľnosti bezproblémové. Jediné, čo sa mi stávalo, bolo občasné padanie celej hry, väčšinou po zápase. Niekedy, keď som sa prepínal medzi oknami zostala, čierna obrazovka. Zrejme ešte budú potrebné nové ovládače. Zároveň vizuál je pekný, je to všetko ostré, pridáva sa slušné nasvietenie a v jednej mape je aj pekná deštrukcia skla. Ale čo je pre multiplayer najdôležitejšie, veľmi dobre vidíte ostatné postavy, či už priateľov alebo nepriateľov.

Z grafických nastavení nechýbajú všetky možné upscalingy a pridané je aj frame generation. Frame generation vám síce zvýši framerate, ale v multiplayerovke vám to môže byť jedno, dôležité sú len reálne frejmy a reálne polohy nepriateľov a nie vymyslené, zároveň je dôležitý lag, ktorý frame generation nezlepší.

Celkovo sa multiplayer v Call of Duty profiluje pekne, veľmi dobre sa ovláda, dobre je dotiahnutá hrateľnosť a aj TTL a aj nové, dobre navrhnuté mapy potešia. Možno niektoré zbrane ešte budú potrebovať doladiť, aby neboli príliš overpowered.





Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?  Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?  Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?
Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?  Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?  Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?
Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?  Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?  Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?
Páči sa mi! (+3)






Aký je multiplayer v Call of Duty Black Ops 6?
PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: Activision / Treyarch
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 25. október 2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26316)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk