Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

Školské a pracovné povinnosti zvládnete lepšie s kvalitným notebookom renomovanej značky.

pridal PR 6.9.2024 o 6:59 pod hardware
Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

HARDWARE > NOVINKY >

S blížiacim sa začiatkom nového školského roka je ideálny čas poobzerať sa po notebooku, ktorý vám uľahčí nielen štúdium, ale aj prácu a voľný čas. Spoločnosť MSI, ktorá oslavuje 20 rokov na trhu notebookov, predstavila rad noviniek, ktoré zaujmú svojou všestrannosťou a výkonom. Tieto modely sú navrhnuté tak, aby vyhoveli rôznym potrebám študentov, či už ide o náročné technické výzvy, zábavu po vyučovaní alebo oboje.

MSI sa za dve desaťročia stalo synonymom pre inovácie a kvalitu. Spoločnosť vždy kládla dôraz na technologický pokrok, prinášala na trh nové a odvážne produkty a vďaka tomu sa stala jedným z lídrov v oblasti notebookov. K oslave svojho 20. výročia si pripravila špeciálnu akciu, kde k notebookom získate darček. Viac na webe MSI.

Vzhľadom na blížiaci sa školský rok prichádza MSI so širokou ponukou notebookov, ktoré oslovia nielen študentov. Ak hľadáte prenosné zariadenie do školy, ktoré ponúka dostatočný výkon pre vaše štúdium a zároveň umožňuje aj zábavu po vyučovaní, určite si v portfóliu MSI vyberiete. Spoločnosť ponúka rôzne modely, z ktorých každý má svoje špecifické výhody, ktoré si teraz podrobnejšie predstavíme.

Katana 17 B12VFK-458CZ je jedným z najuniverzálnejších modelov v ponuke MSI, ktorý je ideálny pre študentov hľadajúcich solídny výkon za dostupnú cenu. Tento notebook je vybavený výkonnou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 s 8 GB pamäťou a MUX prepínačom, ktorý umožňuje priame prepínanie medzi integrovanou a dedikovanou grafikou pre lepšiu energetickú účinnosť. Okrem toho disponuje procesorom Intel Core i7 12650H, 1 TB SSD úložiskom a 16 GB RAM, čo zabezpečuje plynulý chod aplikácií a multitasking. Notebook má 17-palcový Full HD displej s obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorý je ideálny ako na prácu, tak aj na zábavu, vrátane hrania hier. Aj keď tento model neponúka prémiové materiály alebo ultraštíhly dizajn, za cenu 28 490 Kč poskytuje vynikajúcu hodnotu pre študentov, ktorí hľadajú spoľahlivý nástroj pre svoje každodenné potreby.

Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

 

Pre tých, ktorí potrebujú vyšší výkon, je tu model Katana A17 AI B8VG-886XCZ. Tento notebook prináša vylepšenia takmer vo všetkých smeroch. V jeho srdci bije kombinácia grafickej karty RTX 4070 s 8 GB VRAM a procesor AMD Ryzen 9 8945HS, čo z neho robí výkonný stroj nielen pre náročné aplikácie, ale aj pre hranie hier na vysoké detaily. Okrem 1 TB SSD úložiska ponúka tento model aj 32 GB RAM typu DDR5, čo výrazne zvyšuje jeho schopnosti pri práci s náročnými úlohami. Displej je ďalším vylepšením - ide o matný QHD panel s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz, ktorý zaručuje jemnejší a plynulejší obraz, čo oceníte nielen pri práci, ale aj pri hraní hier po štúdiu. Tento model je ideálny pre študentov, ktorí hľadajú maximálny výkon a nekompromisnú kvalitu.

Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

 

Ak je pre vás kľúčová prenosnosť a dlhá výdrž batérie, potom MSI Stealth 16 AI Studio A1VGG-033CZ stojí za pozornosť. Tento notebook je navrhnutý pre používateľov, ktorí potrebujú vysoký výkon na cestách, a to bez kompromisov. S váhou pod dva kilogramy a 16-palcovým displejom o pomere strán 16:10 s rozlíšením 2560 × 1600 je tento model ideálny na prácu aj zábavu na cestách. Vnútri notebooku nájdete procesor Intel Core Ultra 7 155H a grafiku RTX 4070, čo zaručuje vysoký výkon aj pri náročnejších úlohách. Špecifikácie dopĺňa 1 TB SSD, 32 GB RAM a najnovšie technológie Wi-Fi 7, ktorá zabezpečuje rýchle a stabilné pripojenie. S veľkou 99,9 Wh batériou je tento model ideálny pre študentov, ktorí často cestujú alebo trávia dlhé hodiny mimo domova a potrebujú spoľahlivý notebook s dlhou výdržou.

Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

 

Pre používateľov, ktorí potrebujú kompaktný a ľahko prenosný notebook pre každodennú kancelársku prácu a štúdium, ponúka MSI model Prestige 13 AI Evo A1MG-037CZ. Tento 13,3-palcový notebook je vybavený OLED displejom s vysokým rozlíšením 2880 × 1800, ktorý poskytuje nádherný obraz so živými farbami a vysokým kontrastom. Je ideálny na prácu s textom, prezentáciami a ďalšími kancelárskymi úlohami. Notebook váži menej ako 1 kg, čo z neho robí jeden z najľahších modelov vo svojej kategórii. Okrem nízkej hmotnosti ponúka aj veľkú 75 Wh batériu, ktorá zabezpečuje dlhú výdrž na jedno nabitie, čo je perfektné pre študentov, ktorí sú neustále v pohybe. Notebook je vybavený procesorom Intel Core Ultra 7 155H a 32 GB RAM, čo zabezpečuje dostatočný výkon pre každodenné úlohy aj ľahší multitasking.

Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

 

Modely Katana A17 AI, Prestige 13 AI a Stealth 16 AI Studio využívajú MSI AI Engine, ktorý rozpoznáva rôzne používateľské scenáre a automaticky prispôsobuje hardvér pre dosiahnutie optimálneho výkonu. Vďaka tomu sa môžete naplno venovať svojej práci, tvorbe alebo zábave, zatiaľ čo technológia AI Noise Cancellation Pro poskytuje čistý zvuk aj v rušnom prostredí.

Na záver nemožno opomenúť čisto herné zariadenie MSI Claw A1M-054CZ. Tento prenosný herný handheld je skvelou voľbou pre študentov, ktorí si chcú užiť hranie hier aj na cestách. Nedávna aktualizácia BIOS-u priniesla zvýšenie výkonu, čo z Claw robí ešte lepšieho herného parťáka. Tento model je vybavený 120 Hz Full HD displejom, 1 TB SSD úložiskom, Wi-Fi 7 a má hmotnosť iba 675 gramov, čo z neho robí ideálne zariadenie na hranie hier kedykoľvek a kdekoľvek. Pre hráčov, ktorí hľadajú kompaktné, ale výkonné zariadenie, je MSI Claw jasnou voľbou.

Späť do školy s MSI a novým radom notebookov na oslavu 20 rokov

 

MSI prináša na trh širokú škálu notebookov a prenosných zariadení, ktoré sú pripravené uspokojiť potreby rôznych typov používateľov. Či už hľadáte notebook s ideálnym pomerom ceny a výkonu, prenosný model s dlhou výdržou alebo výkonné herné zariadenie, MSI má pre vás to pravé riešenie.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám garmin epix gen 2 (0)
Vyšsia rada Sapphire/Titan. V záruke do decembra 2...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26379)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk