Unity zrušilo nezmyselné Runtime fee podplatky a zvýšilo limit, do ktorého vývojári nemusia platiť

Unity si už nebude účtovať ďalšie peniaze potom, ako hra prekoná určitú úroveň predajov.

pridal saver 12.9.2024 o 20:37 pod hry
Unity zrušilo nezmyselné Runtime fee podplatky a zvýšilo limit, do ktorého vývojári nemusia platiť

HRY > NOVINKY >

Unity engine si už nebude účtovať ďalšie peniaze potom, ako hra prekoná určitú úroveň predajov známe ako Runtime Fee. Prekvapivo o tom rozhodli až teraz, pritom už je to rok ako sa firma po zavedení tohto popolatku otriasla v základoch a jej bývalý šéf John Riccitiello musel odísť. Zároveň pre tieto poplatky odišlo z enginu odišlo veľa vyvojárov a prešli na alternatívy, ktoré sú viac bezpečné v ohľade náhlych rozhodnutí siahajúcich aj na staré verzie.

Teraz aktuálny šéf Matt Broomberg ohlásil, že sa toho už zbavili. Tech zároveň chce vývojárov prilákať späť zmenený stropmi poplatkov, ktoré teraz začínajú vyššie a dokonca od verzie 6 zmizne povinná úvodná obrazovka pre free verzie enginu:

  • Unity Personal: Ako bolo oznámené minulý rok, Unity Personal zostane zadarmo a zdvojnásobíme súčasný strop príjmov a financovania zo 100 000 USD na 200 000 USD. To znamená, že viac z vás môže používať Unity bezplatne. Úvodná obrazovka Made with Unity sa stane voliteľnou pre hry Unity Personal vytvorené pomocou Unity 6, keď bude uvedená na trh koncom tohto roka.

  • Unity Pro a Unity Enterprise: S účinnosťou od 1. januára 2025 upravíme ceny predplatného a oprávnené limity ročných výnosov. Tieto zmeny sa budú vzťahovať na všetkých nových a existujúcich zákazníkov Unity Pro a Enterprise, keď si zakúpite, inovujete alebo obnovíte predplatné k tomuto dátumu alebo neskôr.

    • Unity Pro: Na Unity Pro sa bude vzťahovať zvýšenie ceny predplatného o 8 % na 2 200 USD ročne za licenciu. Unity Pro sa bude vyžadovať pre zákazníkov s celkovými ročnými príjmami a financovaním viac ako 200 000 USD.

    • Unity Enterprise: Na Unity Enterprise sa bude vzťahovať zvýšenie ceny predplatného o 25 %. Unity Enterprise bude potrebný pre zákazníkov s celkovými ročnými príjmami a financovaním viac ako 25 miliónov USD. Môže sa uplatňovať aj minimálna požiadavka na predplatné. Pretože táto skupina našich najväčších zákazníkov má jedinečné potreby a využíva mnohé z našich produktov a služieb, v nasledujúcich dňoch budeme kontaktovať každého, aby sme prediskutovali prispôsobené balíčky.

Zdá sa, že sa Unity chce vrátiť späť k vývojárom. Totiž ood novým vedením zistili, že ich sny o veľkých ziskoch z filmového biznisu nie sú tak jednoducho realizovateľné a realita ich vrátila späť na zem.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (12)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (2)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26508)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk