Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø

Bodø bude súčasťou prichádzajúcej expanzie Nordic Horizons.

pridal matus_ace 16.9.2024 o 14:35 pod hry
Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø

HRY > NOVINKY >

SCS Software pripravuje ďalšie rozšírenie pre Euro Truck Simulator 2. Ako už samotný názov Nordic Horizons hovorí, toto DLC nás zoberie na sever Európy. Detailne tak spracuje severské krajiny a ponúkne aj ich mestá. Práve na jedno z nich nám teraz autori ponúkli pohľad a to na nórske mesto Bodø.

Bodø sa nachádza severne od polárneho kruhu a po meste Tromsø je druhým najväčším mestom v severnom Nórsku. Pôvodne bolo založené ako obchodné mesto, má bohatú históriu rybolovu a baníctva, ktoré mestu priniesli prosperitu. Počas druhej svetovej vojny bola veľká časť mesta, žiaľ, zničená, ale bolo úplne obnovené a rozšírené, pričom sa zachovalo niekoľko historických stavieb. Tie nájdete vo virtuálnej rekonštrukcii mesta Bodø ako budovy postavené na mieru.

V 40. rokoch 20. storočia pomohla švédska vláda kvôli nedostatku bytov postaviť 107 bytov. Túto malú oblasť, ktorá je teraz známa ako Svenskebyen, nájdete v centre mesta.

Dnes je Bodø rušné a živé mesto s množstvom ciest, pamiatok a priemyselných odvetví, ktoré môžu kamionisti v nadchádzajúcom DLC preskúmať a objaviť - od koncertnej sály Stormen až po múzeum letectva. Ako vodič nákladného auta si budete môcť nájsť pracovné zákazky a doručovať tovar do skladov na mestskom letisku, v supermarkete, v lodenici staviteľov jácht a inde. Ak sa vám v Bodø páči, zvážte kúpu garáže v meste ako svojho nového sídla alebo ako rozšírenie vašej súčasnej spoločnosti.





Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø  Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø  Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø
Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø  Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø  Euro Truck Simulator 2 ukazuje nórske mesto Bodø
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk