Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

Xiaomi toho na svojej dnešnej prezentácii naložilo dosť a k mobilom pridalo ďalšie nositeľné zariadenia, ale aj vysavače.

pridal saver 26.9.2024 o 16:06 pod hry
Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

HRY > NOVINKY >

Xiaomi toho na svojej dnešnej prezentácii naložilo dosť a mobilom pridalo ďalšie nositeľné zariadenie. Konkrétne nové hodinky Xiaomi Watch 2, doplnili to Xiaomi Smart Band 9 a slúchadlami  Xiaomi Buds 5. Z vysávačov predstavili Xiaomi Robot Vacuum X20 Max a Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro

 

Xiaomi Smart Band 9

Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

Xiaomi Smart Band 9 je podľa Xiaomi dokonalým spojením módy a funkčnosti, určený pre každého, kto sa venuje aktívnemu životnému štýlu. Tento fitness náramok ponúka viac ako 150 športových režimov, vrátane plávania, behu, jógy a posilňovania, čím zabezpečuje, že budete mať prehľad o svojom výkone bez ohľadu na aktivitu. Vďaka vylepšeným funkciám sledovania zdravia, ako je monitorovanie srdcového tepu, hladiny kyslíka v krvi (SpO2) a analýza spánku, vám Xiaomi Smart Band 9 pomôže efektívnejšie sledovať svoj fyzický stav a zlepšiť celkovú kondíciu. Jeho farebný AMOLED displej s vysokým rozlíšením poskytuje čistý a prehľadný pohľad na všetky údaje, ktoré potrebujete počas cvičenia.

Tento náramok zaujme aj svojim štýlovým dizajnom. S viac ako 200 rôznymi ciferníkmi a prispôsobiteľnými náramkami ponúka možnosť prispôsobiť si vzhľad podľa nálady či príležitosti. Batéria s kapacitou 233 mAh poskytuje výdrž až 21 dní na jedno nabitie, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cesty aj pri intenzívnych tréningoch. Ďalšou výhodou je jeho odolnosť voči vode do 50 metrov, čo znamená, že ho môžete používať aj počas plávania.

Špecifikácie:

  • AMOLED displej s vysokým rozlíšením
  • Viac ako 150 športových režimov
  • Monitorovanie srdcového tepu, SpO2, analýza spánku
  • Výdrž batérie až 21 dní (233 mAh)
  • Odolnosť voči vode do 50 metrov
  • 200+ prispôsobiteľných ciferníkov
  • Vibračný motorček s 20 unikátnymi režimami vibrácií

Dostupný je od 16. augusta 2024 za cenu 39,90 €, pričom špeciálna Titan verzia bude k dispozícii od 26. septembra.

 

Xiaomi Watch 2

Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

Xiaomi Watch 2 prinášajú elegantný dizajn a pokročilé funkcie, ktoré ocenia fanúšikovia inteligentných hodiniek. Vďaka novému farebnému prevedeniu Titan Gray sú hodinky nielen štýlové, ale aj praktické. Xiaomi Watch 2 sú vybavené vylepšeným softvérom, ktorý poskytuje prístup k interaktívnym fitness programom vrátane lekcií boxu prostredníctvom aplikácie Mi Fitness, takže sa môžete aktívne zapojiť do tréningov priamo z pohodlia domova. Hodinky ponúkajú viac ako 100 športových režimov, vrátane merania krokov, srdcového tepu, spálených kalórií a vzdialenosti, čím vám umožnia sledovať každý aspekt vašej fyzickej aktivity.

Jednou z nových a zábavných funkcií je „Pet Park“, kde môžete starostlivosťou o virtuálne zvieratko na ciferníku hodín získať motiváciu k pohybu a tým ho „vychovávať“. Hodinky tiež slúžia ako diaľkové ovládanie pre Xiaomi TV Max Series 2025, čo poskytuje ešte viac možností interakcie s domácimi zariadeniami. Xiaomi Watch 2 sú ideálnym doplnkom pre tých, ktorí hľadajú štýlové, no funkčné inteligentné hodinky s dlhou výdržou batérie a bohatou výbavou.

Špecifikácie:

  • 100+ športových režimov
  • Farebné prevedenie Titan Gray
  • Interaktívne fitness lekcie cez Mi Fitness
  • Funkcia „Pet Park“ – virtuálne zvieratko na motiváciu
  • Diaľkové ovládanie Xiaomi TV Max Series 2025
  • Monitorovanie srdcového tepu, krokov a spálených kalórií
  • Aktualizovaný softvér a funkcie pre predchádzajúce modely

Cena bude 179,90 €, pričom dostupnosť bude oznámená neskôr.

 

Xiaomi Buds 5

Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

Xiaomi Buds 5 sú slúchadlá do uší, ktoré prinášajú výnimočnú kvalitu zvuku vďaka 11 mm dvojmagnetovým reproduktorom a technológii Harman AudioEFX. Podporujú Qualcomm® aptX™ Lossless a Hi-Res Audio, čo zabezpečuje krištáľovo čistý a detailný zvuk pri prehrávaní hudby alebo telefonovaní. Aktívne potlačenie hluku (ANC) prispôsobené prostrediu eliminuje okolité zvuky a umožňuje vám plne sa ponoriť do vašich obľúbených skladieb. Trojitý mikrofón zabezpečuje výbornú kvalitu hovoru aj vo veterných podmienkach.

Tvorcovia obsahu ocenia funkciu zabudovaného nahrávania zvuku priamo cez slúchadlá, čo zjednodušuje nahrávanie podcastov či iných audio záznamov. S výdržou batérie až 39 hodín vrátane nabíjacieho puzdra budete môcť počúvať hudbu celý deň bez obáv z vybitia. Dizajn slúchadiel je pohodlný a ľahký, vhodný pre dlhodobé nosenie.

Špecifikácie:

  • 11 mm dvojmagnetové reproduktory
  • Qualcomm® aptX™ Lossless a Hi-Res Audio
  • Harman AudioEFX ladenie zvuku
  • Aktívne potlačenie hluku (ANC)
  • Trojitý mikrofón pre čisté hovory
  • Zabudované nahrávanie zvuku
  • Výdrž batérie až 39 hodín s nabíjacím puzdrom

Cena: bude 99 €  a slúchadlá vyjdu 26. septembra.

 

Xiaomi Robot Vacuum X20 Max

Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

Robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X20 Max je určený pre používateľov, ktorí hľadajú vysoko výkonné a automatizované riešenie na čistenie domácnosti. Jeho hlavnou výhodou je výkonný sací motor s výkonom až 8 000 Pa, ktorý si hravo poradí aj s hlboko usadeným prachom, chlpmi domácich zvierat a inými nečistotami. Vysávač je vybavený inovatívnym výsuvným ramenom mopu, ktoré umožňuje dôkladné čistenie aj v rohoch miestností a pozdĺž hrán. Vďaka pokročilej technológii vyhýbania sa prekážkam dokáže bez problémov navigovať okolo nábytku, čo výrazne znižuje riziko kolízie. Jeho „all-in-one“ základňa navyše umožňuje automatické umývanie mopovej podložky horúcou vodou a jej následné sušenie horúcim vzduchom, čím minimalizuje údržbu používateľa.

Xiaomi Robot Vacuum X20 Max ponúka až 120 minút nepretržitej prevádzky na jedno nabitie vďaka 5200mAh batérii, čo je ideálne pre väčšie domácnosti. Je tiež vybavený funkciou automatického vyprázdňovania, ktorá výrazne zjednodušuje údržbu.  Dostupný bude na prelome novembra a decembra 2024 za cenu 579,90 €.

 

Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro

Xiaomi predstavilo aj nové Watch 2 hodinky, Smart Band 9 a slúchadlá Buds 5

Xiaomi Robot Vacuum X20 Pro je riešením pre tých, ktorí vyžadujú inteligentné čistenie bez námahy. S výkonom 7 000 Pa je schopný dôkladne vysávať rôzne povrchy vrátane kobercov, pričom inteligentná detekcia kobercov automaticky zvyšuje sací výkon pre efektívnejšie čistenie. Jednou z jeho hlavných predností je „all-in-one“ základňa, ktorá nielenže umožňuje automatické vyprázdnenie nádrže za 13 sekúnd, ale aj čistenie mopových podložiek, čo šetrí čas na údržbu.

Vysávač disponuje 5200mAh batériou, ktorá umožňuje až 160 minút nepretržitej prevádzky, čo je ideálne pre rozsiahlejšie domácnosti. Dostupný bude na prelome novembra a decembra 2024 za cenu 509,90 €.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Rada ohľadom nákupu win 11 (2)
Ahojte, Chcem sa poradiť ohľadom nákupu Win 11 n...
|Alienware / nový notebook (0)
Ahojte chcem si kúpiť herný notebook ktorý by som ...
|Nové pc (6)
Ahojte! Asi po 16 rokoch sa chcem vrátiť k PC, (...
|Predám pc | rtx 4070 | i5 1270... (0)
Predám PC s nasledujúcimi parametrami: GPU: Nvi...
|Hype momenty pre hry (e3 revea... (7)
Som si tak spomenul na hype z roznych (dnes uz sta...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26950)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk