Temný roguelite deckbuilder As We Descend sa predstavuje, ponúka demo

Síce nám hru len teraz predstavili, už si ju však dokážete vyskúšať v deme na Steame.

pridal matus_ace 8.10.2024 o 17:32 pod hry
Temný roguelite deckbuilder As We Descend sa predstavuje, ponúka demo

HRY > NOVINKY >

Box Dragon predstavil oficiálny trailer k svojej debutovej hre As We Descend. As We Descend, najnovšia značka od Coffee Stain Publishing, je strategický roguelike deck builder zasadený do pochmúrnej budúcnosti, kde sú zdroje vzácne a príšery ohrozujú poslednú baštu existencie ľudstva. Na Steame je už teraz k dispozícii demo, v ktorom môžu hráči začať svoju cestu pri obrane poslednej žijúcej civilizácie.

Trailer bol odhalený počas The Spill, nového grassroots indie vývojárskeho streamu, na ktorom vystúpili tímy stojace za Valheim, Deep Rock Galactic, Satisfactory a ďalší. Počas ich segmentu sa herný riaditeľ Kevin Chang pripojil ku komunitnému manažérovi Satisfactory Snuttovi Treptowovi, aby hovorili o všetkom, čo sa týka hry As We Descend, a odhalili prvú ukážku hrateľnosti.

As We Descend predstavuje strategický zvrat v obľúbenom žánri deckbuildingových roguelike hier. Verbujte jednotky pre svoje výpravy, prechádzajte politickými zradami, získavajte spojencov po celom meste a postavte sa nepochopiteľným nepriateľom. Hrateľnosť sa mení od ťahového boja s kartami až po budovanie vzťahov s kľúčovými postavami v zúfalom meste, ktoré sa vyvíja a rozpadá jedinečným spôsobom na základe rozhodnutí hráča.

Bolo úžasné odhaliť náš oficiálny trailer na dnešnom evente The Spill a podeliť sa o tento vzrušujúci moment s našimi kolegami vývojármi, priateľmi a hráčmi,“ povedal Kevin, režisér hry Box Dragon. „Je to perfektná príležitosť prehovoriť k existujúcim fanúšikom As We Descend, ktorí si už vyskúšali našu uzavretú betu, a otvoriť dvere ešte väčšiemu počtu hráčov s našou novou demo verziou na Steame. Sme mimoriadne vďační všetkým, ktorí doteraz hrali a poskytli spätnú väzbu, a teším sa, že z dema a pokračujúcej bety získame ešte viac, aby sme mohli ešte viac zdvihnúť latku roguelike deckbuilderov.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ultimatne ambilight riešenie (3)
Narazil som na tuto krabicku na podsvietenie tv, m...
|Výmena i5 12600kf (11)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Game-debate.com (4)
Ahoj ... ide vám táto stranka niekomu ? Je to stra...
|Rada ohľadom nákupu win 11 (5)
Ahojte, Chcem sa poradiť ohľadom nákupu Win 11 n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27388)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk