Vyskúšali sme si kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2

Hrateľná ukážka s čarodejníkmi a kúzlami vás rozhodne navnadí na plnú hru.

pridal Sammy 19.6.2024 o 14:44 pod hry
Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2

HRY > NOVINKY >

Je len na vás, aby ste dokázali všetkým mocným čarodejníkom, že aj vy máte na to stať sa legendou. Vyberte si vašu preferovanú kombináciu kúzel a vydajte sa do džungle vraždiť golemov, otravný hmyz, a postupne aj mocnejšie monštrá - alebo dokonca iných čarodejníkov vo Wizard of Legend 2.

Do jednotlivých levelov vchádzate cez HUB, v ktorom nájdete veľa postáv, s ktorými môžete konverzovať. Okrem nich si tu môžete na panákoch testovať kúzla a kombá, a zistiť, ktoré vám najviac vyhovujú. Ďalej si môžete zmeniť farbu svojej postavy.

V deme hry je dostupná len džungľa. Každý level je rozdelený niekoľkými portálmi. Najprv sa postupne prebojujete cez stupňujúce, čoraz väčšie a nebezpečnejšie vlny nepriateľov, ktoré sa postupne objavujú na jednotlivých políčkach. Občas narazíte na vedľajšie políčko mimo cesty do portálu, na ktorom nájdete truhlu, ktorá je zvyčajne strážená zopár ľahšími nepriateľmi. Niektoré truhly sú priesvitné, takže musíte pozorne sledovať prostredie, aby ste si ich všimli.

Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2

Na konci jednotlivých častí úrovne dostanete na výber z rôznych perkov. Jeden si vyberáte vždy úplne na začiatku, ostatné získavate naprieč hrou, prípadne si ich môžete kúpiť u obchodníka, ktorý sa objavuje v úrovniach. Väčšina perkov vám len pridá nejaký bonus, napríklad sa liečite z útokov alebo vymeníte istú časť HP za zlato. Občas ale narazíte na portál do samostatnej arény, ktorú keď vyčistíte, môžete si vybrať z perkov, ktoré vám ako prilepšia, tak aj v niečom prihoršia. Napríklad vám predĺžia cooldown na úskok, ale pridajú k nemu projektily, ktoré poškodzujú nepriateľov.

Postupne natrafíte na rôznych obchodníkov. Väčšina vám predá HP za 75 zlatých a potom vám dá na výber z rôznych perkov. Niektorí obchodníci vám predajú aj kúzla, prípadne vám vymenia niektorý perk alebo kúzlo. Zlata celkovo získavate pomerne málo, väčšinou si môžete dovoliť len HP, občas HP aj nejaký perk alebo kúzlo.

Váš arzenál sa skladá z troch elementárnych kúziel, ktoré si vyberáte vždy pred začiatkom úrovne a z úskoku. Nemáte žiadne body výdrže, uskakovať a útočiť môžete koľko chcete, ale úskok má menší cooldown, takže ho neodporúčam používať neustále, aby ste neschytali zbytočné poškodenie. Vaše prvé kúzlo je vždy útok na blízko, ktorý môžete používať hocikedy. Vaše zvyšné kúzla majú cooldown. Vaše druhé kúzlo má aj ultimátny útok, ktorý si najprv musíte nabiť priamo v súbojoch.



Súbojový systém je vcelku dobrý, musíte si sledovať útoky nepriateľov a hrať opatrne, keďže vyliečiť sa neviete len tak a svoje kúzla môžete rôzne kombinovať. Nechýba ani využitie prostredia, napríklad odhodenie nepriateľov do priepasti, alebo pri nich odpálite vybuchujúcu kvetinu.

Nepriatelia sú pomerne rôznorodí. Máte proti sebe slabšie, menšie „mobky", ktoré na vás skáču v skupinkách. Máte lukostrelcov. Máte ťažkopádnejšie, pomalšie príšery so silnejšími údermi. Občas narazíte na mäsožravú kvetinu, ktorá sa nepohne z miesta, ale strieľa projektily. Na konci každej úrovne vás čaká boss, po ktorého porazení si môžete vylepšiť jedno z vašich kúzel a pokračovať do ďalšej úrovne.

Vizuálne je hra veľmi príjemná, všetky textúry sú kvalitné, farebne je hra dosť pestrá, a má veľmi uspokojujúce animácie. Ozvučenie je funkčné, ale nič úžasné, hudba je, žiaľ, trochu nudná a skôr mi evokuje výťahovú hudbu, než poriadne vypaľovačky do akčných súbojov a čarovania.

Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2

Singleplayerové demo hry na Steame je veľmi svižné a zábavné, technicky je tiež vyladené, a audiovizuálne veľmi prívetivé. Je z neho cítiť, že prechádzanie hrou, či už ide  o progres do nových úrovní, alebo progres vašej postavy – perky a kúzla, bude dostatočne návykové.





Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2  Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2  Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2
Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2  Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2  Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2
Páči sa mi! (+2)






Vyskúšali sme si  kooperačnú rogue-lite mlátičku Wizard of Legend 2
PC

Vývoj: Humble Games / Dead Mage
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zaujem o pc (9)
Caute, otazocka mal by niekto zaujem o pc co ma...
|Vyskladanie pc (30)
Čaute, chcem si vyskladať vlastné PC a bol by som ...
|Lenovo legion go vs asus rog a... (14)
Zdravim , zvazujem kupu handlandu rozhodujem sa me...
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Poraďte dobré sci-fi (13)
Zdar nevie niekto poradiť dobrú Sci-fi knižnú séri...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22366)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk