Gothic Remake dostane rozšírený svet a úplne nový obsah

Konečne sme sa detailne mohli pozrieť na grafiku, možnosti, hrateľnosť a svet remaku ikonického Gothicu.

pridal matus_ace 2.8.2024 o 21:40 pod hry
Gothic Remake dostane rozšírený svet a úplne nový obsah

HRY > NOVINKY >

Dlho očakávaný prvý gameplay trailer k pripravovanej prerábke hry Gothic konečne dorazil. Trailer ponúka vzrušujúci pohľad na to, ako sa obľúbená RPG transformuje pre moderné publikum, pričom zostáva verná svojim koreňom.

Trailer začína ponorením sa do príbehu hry, ktorý sa odohráva vo fantasy svete spustošenom brutálnou vojnou proti hrozivej armáde orkov. Hráči sa opäť vžijú do úlohy väzňa, ktorý je vyhnaný do odľahlej baníckej kolónie uzavretej magickou bariérou, ktorá má zabrániť akémukoľvek úteku. V tomto drsnom prostredí sa hráči stretnú s tromi odlišnými frakciami, z ktorých každá má vlastnú ideológiu a ambície. Tieto frakcie možno strategicky zapojiť, aby pomohli odstrániť bariéru a dosiahnuť slobodu.

Gothic Remake, verný duchu pôvodnej hry, využíva moderné technológie na vytvorenie pohlcujúceho a dynamického sveta. Trailer zdôrazňuje prísľub "komplexnej simulácie života v rozsahu, aký sa sotva kedy videl", v ktorej sa postavy zapájajú do širokej škály činností nezávisle od konania hráča, čo vytvára svet, ktorý pôsobí živo a sebestačne.

Okrem vernej rekonštrukcie pôvodného zážitku prináša remake aj niekoľko vylepšení. Systém craftingu bol prepracovaný, postup je prepracovanejší a postupy a reakcie NPC sú detailnejšie. Významných aktualizácií sa dočkali aj súboje, ktoré teraz obsahujú odlišné animácie, ktoré sa líšia v závislosti od úrovne zručností postavy, čím sa do hry pridáva ďalšia vrstva hĺbky.

Okrem toho bol svet Gothicu rozšírený o nové lokácie, ktoré ponúkajú nové zážitky pre nováčikov aj veteránov, ktorí strávili nespočetné množstvo hodín v pôvodnej verzii z roku 2001. Tieto vylepšenia a doplnky zaručujú, že remake hry Gothic poskytne fanúšikom žánru presvedčivý dôvod, prečo sa k tejto klasickke opäť vrátiť.

Hra tak sľubuje bohatý a pútavý zážitok, ktorý kombinuje nostalgiu s modernými vymoženosťami a vytvára tak lahôdku pre fanúšikov a povinnú jazdu pre nováčikov v tomto žánri. Síce ešte nepoznáme dátum, ale hra vyjde pre PC a konzoly.





Páči sa mi! (+20)






Gothic Remake dostane rozšírený svet a úplne nový obsah
PC
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: THQ Nordic Barcelona / THQ Nordic
Štýl: RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (8)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (3)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Dragons dogma 2 vs dragon age:... (0)
pozrite si tie hry a porovnajte...
|Psp a net (2)
Zdravím...vytiahol som po 100 rokoch zo šuplíka PS...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26125)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk