Realpolitiks 3: Earth and Beyond ponúkne nové spôsoby, ako vytvoriť svoj politický odkaz

Vývojári Jujubee priblížili obsah svojej hry, ktorú plánujú vydať priebehu tohto roka.

pridal uni 12.8.2024 o 17:26 pod hry
Realpolitiks 3: Earth and Beyond ponúkne nové spôsoby, ako vytvoriť svoj politický odkaz

HRY > NOVINKY >

Realpolitiks 3 ponúkne celý rad nových funkcií pre potenciálnych lídrov, do ktorých sa môžu zahryznúť – Tu je len krátka rekapitulácia toho, ako toto najnovšie vydanie pozdvihne vaše vodcovské schopnosti do nových výšin.

Nový bojový systém: Realpolitiks 3 spôsobí revolúciu v bojovom systéme série. Jednotky sa teraz môžu voľne pohybovať po mape, pričom bitky prebiehajú pozdĺž frontov v rôznych provinciách, čo umožňuje strategickejší prístup k vojenskému riadeniu. Vzdušnú podporu teraz môžete použiť na posilnenie svojich síl a nové možnosti sú predstavené zahrnutím bitiek na obežnej dráhe Zeme a na iných planétach. Pripravte sa na nové výzvy, pretože teraz budete musieť riadiť nielen pozemné, námorné a vzdušné sily, ale aj vesmírne armády! Séria sa teraz vzdialila od samostatných bojových polí a mikromanažmentu jednotiek a namiesto toho sa zamerala na veľké strategické rozhodnutia, ktoré môžu určiť osud celých národov.

Úloha hlavy štátu, politikov a strán: Významne sa rozšírila úloha hlavy štátu a ďalších kľúčových politických osobností. Váš vodca môže získať skúsenosti a nové zručnosti a časom sa stane efektívnejším vládcom. Dajte si však pozor na charakterové chyby, ktoré môžu ovplyvniť vaše riadiace schopnosti – zvládnete štát vedený gamblerom alebo menej brilantným vodcom? Môžete si tiež najať špecialistov pre svoje ministerstvá, aby využili ich schopnosti a vytvorili politické dynastie. Vyberte si z 18 nových politických systémov, vrátane anarchie, technokracie alebo vojenskej junty a vytvorte si vládu podľa svojich predstáv.

Prieskum vesmíru a kolonizácia: Pozdvihnite svoje ambície do nových výšin vďaka schopnosti kolonizovať Mesiac a ďalšie planéty v našej slnečnej sústave. Rozsah kolonizácie Realpolitiks 1 sa vrátil, ale v úplne novom formáte. Okrem tradičných vojenských operácií teraz môžete skúmať vesmír, vyvíjať nové technológie a zakladať základne v medziplanetárnom priestore. Rozšírenie priestoru sa stáva kľúčovým prvkom vašej stratégie a ponúka bezprecedentné príležitosti na rast.

Nový systém budov: Rozvoj provincií nadobudol v Realpolitiks 3 nový význam. Hráči teraz môžu v rámci jednej provincie stavať viacero stavieb v závislosti od úrovne jej rozvoja. Sledujte, ako sa cestné siete a mestá rozširujú, čo odráža váš pokrok a stratégiu. Každé investičné rozhodnutie sa stáva dôležitejším, pričom kľúčom k úspechu je rozvoj infraštruktúry.

Nová mechanika „spôsobu života“: Realpolitiks 3 predstavuje novú mechaniku, ktorá definuje súčasný „spôsob života“ v krajine. Táto mechanika nesúvisí priamo so súčasným politickým systémom či parametrami, ale znamená skôr dlhodobý postoj a očakávania obyvateľstva. Body získava hlava štátu a vládni úradníci. Politici majú teraz nový parameter – ideológiu, ktorá ovplyvňuje „spôsob života“ tým, že neustále vedie národ k určitým črtám, ako je autoritárstvo alebo liberalizmus. Tieto zmeny definujú dlhodobý vývoj a politiku štátu.

Prispôsobenie vodcu a politického systému: Na začiatku hry si hráči budú môcť vybrať svoj politický systém a prispôsobiť svojho pôvodného vodcu. Budete svoj štát riadiť železnou rukou ako vojenský diktátor, alebo ho viesť ako demokratický vládca s liberálnym prístupom? Voľba je na vás a každé rozhodnutie má svoje dôsledky.



Nový Grand Strategy Engine spolu s proprietárnymi nástrojmi Strategy Forge a pokročilým systémom AI GS-AIM znamenajú významný skok vpred v možnostiach vývoja. Tieto najmodernejšie technológie nielenže odlišujú túto časť od predchádzajúcich položiek, ale riešia aj niektoré z kritických problémov, s ktorými sa hráči stretli v Realpolitiks 2.

Vďaka Grand Strategy Engine si teraz hráči môžu vychutnať oveľa kratšie časy ukladania a načítania, vďaka čomu je hra plynulejšia a pohlcujúca. Nástroje Strategy Forge umožnili dizajnérom hry vytvárať zložitejšie a dynamickejšie herné systémy, ktoré zaisťujú hlbší a pútavejší strategický zážitok. Medzitým GS-AIM poskytuje inteligentnejšiu a citlivejšiu AI, ktorá ponúka náročnejšieho a realistickejšieho súpera v diplomatických aj vojenských stretnutiach. Vďaka týmto inováciám Jujubee nielen zlepšilo celkovú stabilitu a výkon hry, ale dosiahlo aj najvyšší štandard v žánri veľkých stratégií.

Nové nástroje a technológie vyvinuté počas vývoja Realpolitiks 3: Earth and Beyond autori využijú aj v predošlej časti Vďaka týmto pokrokom RealPolitiks II konečne odstraňuje chybu, ktorá obťažovala fanúšikov už roky -  zmrazovanie času. Nedostatky boli teraz odstránené, aj keď hráči, ktorí sú už touto chybou ovplyvnení, si možno budú musieť buď načítať skoršie uloženie alebo začať novú hru.





Páči sa mi!






Realpolitiks 3: Earth and Beyond ponúkne nové spôsoby, ako vytvoriť svoj politický odkaz
PC

Vývoj: Fulqrum Publishing / Jujubee
Štýl: Stratégia / Managementová
Dátum vydania:  2024
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26417)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk