Nové JBL Tour Pro 3 slúchadlá dostanú na krabičke veľký displej

Už Tour Pro 2 mali na krabičke displej, ale v Pro 3 verzii bude o 30% väčší.

pridal safer 22.8.2024 o 12:03 pod hardware
Nové JBL Tour Pro 3 slúchadlá dostanú na krabičke veľký displej

HARDWARE > NOVINKY >

JBL predstavilo JBL Tour Pro 3, novú verziu bezdrôtových slúchadiel z JBL Tour Pro série, ktorá sa vyznačuje displejom na krabičke.

Tentoraz bude dotyková obrazovka na nabíjacom puzdre  bude o 30% väčšia oproti Pro 2 verzii, konkrétne bude mať 1,57 palca. Vďaka tomu bude obsahovať viac informácií, ako napríklad meno piesne, ktorú práve počúvate. Má to teda byť dobrá alternatíva telefónu, ak ide o pretáčanie piesní cez zabudovanú Spotify aplikáciu, nastavovanie budíkov, no taktiež aj o notifikácie a prichádzajúce hovory.

Je to síce pekné, ale je otázne, či tieto funkcie budú naozaj ľudia často používať. Predsa len, väčšina z nás je zvyknutá na ovládanie telefónom alebo smart hodinkami, ktoré sú v tomto prípade ešte praktickejšie ako nabíjacie puzdro. 

Nové JBL Tour Pro 3 slúchadlá dostanú na krabičke veľký displej

JBL pri predstavovaní slúchadiel taktiež spomenulo aj lepší zvuk. Armaturový driver sa má postarať o vysoké tóny, zatiaľ čo 11 milimetrový dynamický driver o bassy a realistické vokály. Tour Pro 3 ponúkajú aj Hi-Res certifikovaný zvuk vďaka LDAC, natívnemu 24-bitovému vysokorozlíšenému audio kodeku pre Android. Tento kodek prenáša trikrát viac dát ako Bluetooth, čo zaručuje oveľa lepšiu kvalitu zvuku.

 

Niekoľko užitočných funkcií

Užitočnou funkciou obrazovky môže byť nastavenie potláčania hluku alebo ekvalizéra, čo sa zatiaľ dá iba v mobilnej aplikácii, alebo pomocou prednastavených gest. Niektorých taktiež možno poteší možnosť počúvania hudby na zariadeniach, ktoré nepodporujú bezdrôtové slúchadlá. Puzdro sa totižto vďaka transmitteru dokáže zapojiť do akéhokoľvek AUX alebo USB vstupu zariadenia, a následne tak vysielať zvuk priamo do slúchadiel.

Nové JBL Tour Pro 3 slúchadlá dostanú na krabičke veľký displej

Slúchadlá budú ponovom taktiež podporovať technológiu Auracast, podobne, ako napríklad Galaxy Buds. To umožňuje vysielať zvuk do viacerých bluetooth zariadení. V budúcnosti to môže byť taktiež užitočné napríklad pri oznámeniach na vlakových staniciach alebo letiskách, kedy by ste ich dokázali počuť sami pre seba. Možností je však množstvo.

 

Batéria a priestorový zvuk

Ďalej JBL stále uvádza výdrž batérie až 10 hodín pri počúvaní hudby bez potláčania hluku. Vďaka puzdru by ste sa s nabíjacími prestávkami mali údajne dostať až na 40 hodín. Firma taktiež zdôraznila, že 10 minútové nabíjanie by vám malo uštedriť až trojhodinové počúvanie hudby.

Chýbať nebude ani podpora priestorového zvuku. Funguje to jednoducho tak, že oba zvukové kanály ostávajú na mieste zariadenia, z ktorého práve púštate hudbu. Keď teda budete otáčať hlavu, bude sa vám zdať, že zvuk ide iba z jedného miesta.

Slúchadlá JBL Tour Pro 3 by mali byť na trhu dostupné od 22. septembra, v čiernej a latte farbe. Cena je 299 dolárov.


Zdroj: www.jbl.com



Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk