Gamescom 2024: Ovládač CRKD Atom chce dokázať, že na veľkosti nezáleží

Malý ovládač s dlhou výdržou a prekvapivými možnosťami.

pridal matus_ace 25.8.2024 o 12:01 pod hry
Gamescom 2024: Ovládač CRKD Atom chce dokázať, že na veľkosti nezáleží

HRY > NOVINKY >

Gamescom nie je len o hrách, ale aj o hardvérových novinkách. Zahrali sme si na nadupaných PC, nových monitoroch, vyskúšali sme si retro konzoly a dokonca sme hrali Uno a Milionára v BMW. To BMW bol asi najväčší kus „hardvéru“, aký sme mali k dispozícii. A ten najmenší? Jednoznačne nový gamepad CRKD Atom. To je totiž bezdrôtový Bluetooth ovládač a štýlová kľúčenka v jednom.

Neuveriteľne malý, ale plne funkčný a nabitý funkciami, ATOM je ideálny spoločník na cesty pre každého hráča, ktorý je pripravený okamžite hrať na rôznych herných platformách – PC, Mac, Switch, mobily, smart TV a podobne. ATOM je vybavený popruhom na zápästie, ktorý umožňuje bezpečné hranie na cestách, ale aj pripevnenie ovládača na kľúčenky, šnúrky, batohy a ďalšie. Je len na vás, kam ho dáte a ako ho pripevníte, ale nech už hráte kdekoľvek a akokoľvek, ATOM môže byť vždy pri vás.

K dispozícii je osem jedinečných farieb, takže si hráči môžu vybrať ATOM, ktorý ich osloví. Prípadne ich môžete nazbierať všetky a vytvoriť si zbierku. Ovládač má NFC technológiu a každý je očíslovaný, takže po spárovaní s CRKD aplikáciou si ho môžete pridať do svojej digitálnej zbierky a na polici zase do tej reálnej. Vyberte si z farieb Sky Blue, CRKD Grey, Leaf Green, PAL Grey, Hot Pink, Yuzu Yellow, Glacier Blue alebo Atomic Purple. Gamepad vychádza koncom tohto mesiaca za 24,99€.

Desaťhodinová nabíjateľná batéria poskytuje viac než dosť šťavy na dlhé lety a adaptér micro USB-C na USB-A umožňuje rýchle a jednoduché nabíjanie. ATOM je plne kompatibilný so systémom CRKD True Collection System, mobilnou aplikáciou, ktorú si možno bezplatne stiahnuť a ktorá používateľom umožňuje dotknúť sa ovládača svojím inteligentným zariadením a odhaliť tak číslo produktu a stupeň vzácnosti.

Jack Guinchard, globálny manažér značky CRKD, k oznámeniu ATOM povedal: „V CRKD sa venujeme vytváraniu herného vybavenia, ktoré pozdvihuje herný aj zberateľský zážitok, umožňuje hráčom vyniknúť a hrať inak, s produktmi, ktoré je rovnako príjemné používať ako zbierať. Veríme, že ATOM je dokonalým vyjadrením nášho poslania, neuveriteľne malý, ale prekvapivo použiteľný bezdrôtový ovládač, ktorý určite zaujme pri hraní na cestách. Vďaka možnosti výberu pútavých farieb a pôsobivej súprave funkcií, ktorá hráčom umožňuje hrať na viacerých herných platformách, veríme, že ATOM je dokonalým letným a dovolenkovým doplnkom pre každého náročného hráča.

Ergonomicky to možno nie je žiadna sláva, ale Atom je naozaj kvalitne spracovaný a prekvapivo drobný gamepad, ktorý obsahuje slušný D-pad (vzhľadom na veľkosť, ale Street Fighter 2 si zahráte dobre), ABXY tlačidlá, stredné tlačidlo, + a - a k tomu aj štvoricu zadných tlačidiel – dve na pravej strane a dve na ľavej. Takže kompletná výbava, ktorá vám na kopu hier stačí. Výhodou je, že v aplikácii si môžete tlačidlá premapovať či inak prispôsobiť, čo sa často nevidí. Naozaj som nečakal, že tak drobný ovládač môže byť takto fajn.





Gamescom 2024: Ovládač CRKD Atom chce dokázať, že na veľkosti nezáleží
Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Lenovo legion go (0)
Čauko, predám Lenovo Legion GO v TOP stave za symp...
|Kúpa používaného ntb (4)
Zdravím kupujem ntb acer nitro 5 a zaujíma ma cena...
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (14)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (5)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26239)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk