Test Drive Unlimited: Solar Crown približuje prvý rok updatov a season passov

Vývojári detailne popísali, čo nás čaká behom prvého roka v Solar Crown.

pridal matus_ace 30.8.2024 o 14:05 pod hry
Test Drive Unlimited: Solar Crown približuje prvý rok updatov a season passov

HRY > NOVINKY >

Hra Test Drive Unlimited: Solar Crown je koncipovaná a navrhnutá ako hra ako služba a bude využívať rozsiahle následné a pravidelné aktualizácie, pričom k pôvodnému zážitku pribudne množstvo ďalšieho obsahu a herných režimov. Na základe sezónneho systému si hráči budú môcť každé 3 mesiace užívať nové aktivity, vozidlá, odmeny a témy. V sezónach 1 a 2 bude Solar Pass ponúkaný všetkým hráčom.

V novom videu Guillaume Guinet, game director, a Alain Jarniou, kreatívny riaditeľ (a bývalý game director hry Test Drive Unlimited 2) v spoločnosti KT Racing predstavujú všetok obsah plánovaný na vydanie arok po vydaní. V tomto desaťminútovom videu vývojári poskytujú aj ďalšie informácie o kľúčových požiadavkách komunity: informácie o nehnuteľnostiach/bytoch, motocykloch a vylepšenom uhle otáčania volantu.

Sezóna 1 - vydanie od 12. septembra 2024

Turnaj Solar Crown otvára svoje brány! Po vydaní hry sa tí najsúťaživejší hráči budú môcť pustiť do série pretekov a šialených výziev s cieľom stúpať v rebríčku, zbierať solárne body a šplhať sa na vrchol rebríčka v nádeji, že sa stanú ďalším solárnym kráľom/kráľovnou. Táto prvá sezóna obsahuje aj 60 úrovní pre hráčov, 50 úrovní pre postup klanu Sharps/Streets a bezplatný 25-úrovňový Solar Pass s rôznymi odmenami vrátane kozmetiky a exkluzívneho auta.

Sezóna 2 - Ibiza sa vracia

Táto druhá sezóna znamená návrat známej lokality, ktorú fanúšikovia TDU2 poznajú už 13 rokov. Ibiza (katalánsky Eivissa) sa vracia do TDUSC a je nádhernejšia ako kedykoľvek predtým. Hráči budú môcť objavovať mesto a jeho predmestia, ktoré sú v engine KT Engine stvárnené v mierke 1:1 a 3 mesiace po vydaní hry ponúkajú hráčom odlišný a doplnkový zážitok k ostrovu Hongkong. Sezónu bude sprevádzať exkluzívny postup klanu po ostrove s 20 novými úrovňami, Solar Pass, nové odmeny a exkluzívne autá vrátane 5 modelov áut, ktoré boli pre túto príležitosť znovu vytvorené.

Sezóna 3 - Vojna klanov, neustále sa vyvíjajúci herný režim

Tretia sezóna sa točí okolo stretu medzi Sharps (ktorých členovia sa považujú za elitu sofistikovanosti a luxusu) a Streets (provokatívni a niekedy extrémni, snažiaci sa presadiť) na ostrove Hongkong a Ibiza/Eivissa s príchodom klanovej vojny. Táto sezóna bude obsahovať aj 30 nových úrovní postupu klanu a sezónne prídavky obsahu.

Sezóna 4 - Kasíno, ikonická lokalita série Unlimited

Štvrtá a posledná sezóna 1. ročníka predstavuje veľkolepý návrat kasína, obľúbeného miesta fanúšikov hry Test Drive Unlimited 2. Táto nová verzia kasína Solar Crown ponúkne hráčom možnosť vsádzať svoju virtuálnu menu prostredníctvom rôznych aktivít vrátane pokru a hracích automatov. Okrem toho, že kasíno prinesie 50 hráčskych úrovní, umožní hráčom vyhrať exkluzívne nové autá, kozmetiku a odmeny.

Okrem týchto štyroch sezón budú v 1. ročníku k dispozícii aktualizácie zamerané na zlepšenie herného zážitku vrátane pokračujúcej práce na kamerách a animáciách volantu v pohľade z prvej osoby. Tím TDUSC je odhodlaný udržať hru aktívnu po mnoho ďalších rokov a naďalej zohľadňovať spätnú väzbu a požiadavky hráčov. V súčasnosti sa zvažujú funkcie a obsah, ktoré si fanúšikovia vyžiadali, napríklad Real Estate a motorky.





Test Drive Unlimited: Solar Crown približuje prvý rok updatov a season passov
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk