World of Tanks prináša novú líniu československých tankov a masívnu nádielku noviniek

Masívny update pre World of Tanks so sebou prináša random eventy na 3 ďalšie mapy, 8 prepracovaných máp, nové tanky a mnoho ďalších noviniek.

pridal matus_ace 4.9.2024 o 16:16 pod hry
World of Tanks prináša novú líniu československých tankov a masívnu nádielku noviniek

HRY > NOVINKY >

Tím vývojárov World of Tanks oznamuje jednu z najväčších aktualizácií roka s názvom Krupobitie. Táto aktualizácia prináša množstvo vzrušujúceho obsahu, vrátane novej línie československých ľahkých tankov s úplne novými streleckými mechanikami, dynamických náhodných udalostí, kompletne prepracovaného systému perkov pre posádky a úplne novej sezóny Battle Passu. Okrem toho je tu špeciálny event „Back in Action“ pre hráčov, ktorí boli dlhšiu dobu mimo hry, a ponúka šancu získať skvelé odmeny, ako sú dni prémiového účtu, prenájmy vozidiel, kredity a ďalšie.

Hlavným lákadlom tejto aktualizácie je nová línia československých ľahkých tankov, ktorá sa skladá zo štyroch rýchlych flankerských strojov, pričom na vrchole stojí impozantný Tier X Vz. 71 Tesák (ďalej sú tu Tier IX LPT-67 Šelma, Tier VIII Vz. 64 Blesk a Tier VII Škoda T17). Vysoko tierové tanky majú unikátne automatické delá, ktoré vypália tisíce rán za minútu, takže hráči by mali byť pripravení zvládnuť tieto dynamické strelecké mechaniky. Tri vetvy vozidiel sa tiež dočkali posilnenia, takže hráči môžu očakávať vylepšenie vetiev Bat.-Châtillon 25 t, M48 Patton a K-91.

Osem máp bolo prepracovaných pre väčšie herné pohodlie a tri ďalšie dostali náhodné udalosti. Hráči budú svedkami bombardovania centrálneho závodu v Plzni, havárie lietadla na vrchu Malinovka a zosuvu kamenia, ktorý zmení krajinu v Karélii. Tieto udalosti pretvárajú bojisko, čo prináša nové príležitosti a výzvy.

Vylepšenie systému perkov pre posádky, ktorý prešiel významnými zmenami v priebehu niekoľkých rokov, vrcholí v tejto aktualizácii. Teraz sa každý člen posádky môže naučiť až 6 perkov a skúsenosti získané potom umožnia hráčom získavať univerzálne výcvikové manuály. Okrem týchto vylepšení nájdu hráči nové a vyvážené perky, bonusové perky a ďalšie. Toto je ideálny čas na doladenie nastavenia posádok, pretože po prvom prihlásení bude k dispozícii jednomesačné obdobie bezplatného resetu perkov, ktoré umožní experimentovať a optimalizovať.

Nakoniec je pripravená posledná sezóna Battle Passu tohto roku, inšpirovaná univerzom Waffenträger, ktorá odráža vzrušenie z budúcej bitky. Odhaľuje raný život Maxa von Kriegera a ponúka exkluzívne odmeny za prispôsobenie.





World of Tanks prináša novú líniu československých tankov a masívnu nádielku noviniek  World of Tanks prináša novú líniu československých tankov a masívnu nádielku noviniek  World of Tanks prináša novú líniu československých tankov a masívnu nádielku noviniek
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26417)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk