Game Pass Standard pre Xbox konzoly bol dnes spustený

Microsoft dnes oficiálne nahrádza stredné Game Pass predplatné Game Passom Standard.

pridal saver 10.9.2024 o 22:10 pod hry
Game Pass Standard pre Xbox konzoly bol dnes spustený

HRY > NOVINKY >

Microsoft dnes oficiálne nahrádza stredné Game Pass predplatné Game Passom Standard. Bude to stále stredné predplatné s tým, že bude pre konzoly a bude mať v sebe multiplayer. Nebude však v sebe mať day-1 hry. Tie už budú len v Ultimate a v PC verzii Game Passu.

Game Pass Standard pre Xbox konzoly bol dnes spustený

Spolu sú tak štyri typy predplatného:

PC Game Pass (PC) - stovky hier a Day-1 hry, EA play 

Chcete hrať vysokokvalitné hry na počítači? PC Game Pass ponúka množstvo výhod vrátane stoviek skvelých hier a prístupu k novým titulom v prvý deň. To zahŕňa Call of Duty: Black Ops 6 a Indiana Jones and the Great Circle, prístup k členstvu EA Play, výhody Riot Games vo Valorant, League of Legends, Teamfight Tactics a ďalšie. Členovia tiež využívajú zľavy až 20 % na mnohé hry. Ak ste hráč iba na PC, potom je pre vás predplatné PC Game Pass navrhnuté.

Game Pass Core (Xbox) - multiplayer pre Xbox a základná ponuka hier 

Zaujíma ťa hlavne hranie na tvojej Xbox konzole a výzvy proti kamarátom online alebo spolupráca pri boji proti finálnemu bossovi? Game Pass Core je tvoj hlavný prístup k online multiplayeru na konzole. Za nízku mesačnú cenu môžeš hrať s ostatnými online, získať zľavy pre členov až do 50 % na vybrané tituly a užívať si vybraný katalóg viac ako 25 kvalitných hier v knižnici Game Pass, vrátane Grounded, Among Us, Halo, Gears 5 a ďalších.

Game Pass Standard (Xbox) – multiplayer pre Xbox, stovky hier ale bez Day-1

Chcete zvýšiť úroveň svojho herného zážitku na konzole Xbox za skvelú cenu? Potom môže byť pre vás Game Pass Standard to pravé. Okrem všetkých výhod, ktoré získate s Game Pass Core, vrátane online konzolových hier pre viacerých hráčov a členských zliav, získate prístup k stovkám vysokokvalitných konzolových hier v knižnici Game Pass. 

Game Pass Ultimate (PC, Xbox) - stovky hier a Day-1 hry, multiplayer pre Xbox, EA, Cloud

Ste hráč, ktorý chce celkový herný zážitok? Potom má Game Pass Ultimate to, čo potrebujete. Vrátane všetkých výhod v ostatných plánoch Game Pass si môžete vychutnať stovky vysokokvalitných hier, ako sú Starfield, Forza Motorsport a Diablo IV, vrátane nových hier v prvý deň, ako sú Call of Duty: Black Ops 6 a Indiana Jones and the Great Circle na konzole, počítači a cloude. Získajte obľúbené série ako EA Sports F1, Battlefield a Star Wars s EA Play. Pripojte sa k priateľom a hrajte spolu s online konzolou pre viacerých hráčov. Zažite prémiové členské výhody s ponukami a zľavami na hry a doplnky, bezplatnými výhodami a ďalšími. Pred stiahnutím hry do konzoly streamujte hru pomocou cloudového hrania – nie sú potrebné žiadne inštalácie. Získajte náskok vo Valorant, League of Legends a ďalších najväčších počítačových a mobilných hrách od Riot Games. S predplatným Game Pass Ultimate si vždy môžete zahrať niečo nové.

Uvidíme, či ako ďalší krok bude zrušenie plateného multiplayeru a tým pádom aj Game Passu Core. Hovorí sa, že zmena príde s novou generáciou konzol, ale uvidíme však, aké budú finálne plány Microsoftu.

Popritom Microsoft upravil konverzný pomer pre Game Pass Core na Ultimate na 2:1, a teda ak budete konvertovať ročný Core na Ultimate, dostanete polročný Ultimate. A teda ak kúpite Core za 50 eur, celoročný Ultimate vás vyjde na 100 eur, stále menej ako 150 eurové štandardné Ultimate. Viete však Core kúpiť aj lacnejšie.


Zdroj: news.xbox.com



Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (11)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (2)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26506)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk