Microsoft prepúšťa ďalších ľudí z Activision Blizzardu

Phil Spencer prerieďoval hlavne zamestnancov v riadení a podporné pozície

pridal saver 12.9.2024 o 15:12 pod hry
Microsoft prepúšťa ďalších ľudí z Activision Blizzardu

HRY > NOVINKY >

Microsoft a konkrétne Phil Spencer znovu prečisťoval hernú divíziu a tentoraz prepustil 650 zamestnancov. Hlavne sú to zamestnanci Activision Blizzardu, a to z riadenia a podporných prác. Zrejme majú po spojení firiem prebytok manažmentu. Nezasiahne to však vývoj a nerušia sa žiadne štúdiá a ani hry. Samotný Activision Blizzard mal minulý rok 17000 zamestnancov.

Phil o tom dnes informoval zamestnancov a konkrétne napísal:

Za posledný rok bolo naším cieľom minimalizovať narušenia biznisu, zatiaľ čo sme vítali nové tímy a umožnili im odvádzať svoju najlepšiu prácu. V rámci zosúladenia štruktúry nášho tímu po akvizícii a riadenia nášho podnikania sme sa rozhodli zrušiť približne 650 pracovných miest v rámci Microsoft Gaming – väčšinou v korporátnych a podporných funkciách – s cieľom pripraviť naše podnikanie na dlhodobý úspech.

Viem, že je to ťažká správa. Sme nesmierne vďační za prínos našich kolegov, ktorí sa dozvedeli, že sú ovplyvnení. V USA ich podporujeme balíčkami, ktoré zahŕňajú odstupné, predĺženú zdravotnú starostlivosť a poradenské služby, ktoré im pomôžu pri prechode; mimo USA sa balíčky líšia podľa lokality.

S týmito zmenami sú naše korporátne a podporné tímy a zdroje zosúladené pre udržateľný rast v budúcnosti a môžu lepšie podporovať naše štúdiové tímy a obchodné jednotky s programami a zdrojmi, ktoré sa môžu škálovať podľa ich potrieb. Samostatne, ako súčasť riadenia podnikania, sú niektoré vplyvy aj na iné tímy, ktoré sa prispôsobujú meniacim sa prioritám a riadia životný cyklus a výkon hier. Žiadne hry, zariadenia, zážitky sa nerušia a žiadne štúdiá sa dnes nezatvárajú ako súčasť týchto úprav.

V celej histórii nášho tímu sme mali skvelé momenty, ale aj náročné. Dnes je jeden z tých náročných dní. Viem, že prechádzať ďalšími zmenami ako tieto je ťažké, ale aj v tých najťažších časoch sa tento tím dokázal spojiť a prejaviť si vzájomnú starostlivosť a láskavosť, keď sa snažíme naďalej dodávať to najlepšie pre našich hráčov. Ďakujeme vám za vašu podporu pri prekonávaní týchto zmien a za vašu súcitnosť a rešpekt voči sebe navzájom.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (11)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (2)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26508)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk