CRKD predstavuje Rocket League ovládače

CRKD si licencuje ďalšiu zaujímavú značku pre svoje herné príslúšenstvo.

pridal matus_ace 15.9.2024 o 15:25 pod hry
CRKD predstavuje Rocket League ovládače

HRY > NOVINKY >

CRKD si licencuje ďalšiu zaujímavú značku pre svoje herné príslúšenstvo a po komikksovom Hellboyovi je to teraz herná séria Rocket League. Všetky tri produkty z kolekcie Rocket League boli navrhnuté tak, aby boli plne integrované so systémom CRKD True Collection System, bezplatnou mobilnou aplikáciou pre iOS a Android, ktorá zaregistruje číslo produktu a poradie vzácnosti vášho hardvéru do vašej osobnej zbierky, Produkty CRKD s funkciou Bluetooth sa v rámci aplikácie pripájajú aj k funkcii CRKD CTRL, ktorá používateľom umožňuje prispôsobiť nastaviteľné funkcie ich ovládača.

Nový Nitro Deck Rocket League Silver Edition dobré poznáte, keďže všetko zostáva rovnaké, akurát sa mení dizajn. Hall effect analógy zvyšujú presnosť a zlepšujú odozvu. Nitro Deck je tiež vybavený programovateľnými zadnými tlačidlami pre väčšiu všestrannosť pri hraní, spolu s pohybovým ovládaním, vibračnou spätnou väzbou a funkciou Turbo, ktoré ešte viac zvyšujú používateľský zážitok. Bude stáť 69,99€.

Nitro Deck+ je najnovším členom rodiny Nitro Deck, ktorý bol navrhnutý tak, aby poskytoval plný plyn v hre Rocket League. Môže sa pochváliť niekoľkými novými funkciami vrátane nového symetrického rozloženia analógov a dodatočných programovateľných tlačidiel Sidekick, ktoré pri použití v spojení so zadnými tlačidlami umožňujú rýchly prístup k akčným príkazom. Okrem toho je Nitro Deck+ vybavený kompatibilitou HDMI na hranie na TV, pripojením Bluetooth na aktualizáciu firmvéru a mnohým ďalším. Bude za 99,99€

Rocket League spracovanie dostane aj unikátny retro ovládač NEO S pre Nintendo Switch, PC, mobilné zariadenia a inteligentné TV. Opäť je vybavený analógmi s Hall efektom, bezdrôtovým pripojením a množstvom prispôsobiteľných funkcií, súčasťou balenia je aj zodpovedajúci Rocket League Charging Dock, ktorý umožňuje fanúšikom a zberateľom hrdo vystaviť svoj ovládač, keď sa nabíja alebo nepoužíva. Tiež bude za 69,99€.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26591)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk