Česká AQ Show predvedie audio novinky fanúšikom kvalitného zvuku

Tradičná akcia AQ ponúkne návštevníkom nielen príležitosť nahliadnuť do výroby reprosústav, ale tiež sa zoznámiť s novými AV receivermi JBL MA, inovatívnymi gramofónmi Pro-Ject so symetrickým zapojením aj novinkami zo sveta high-end audia.

pridal matus_ace 15.9.2024 o 13:39 pod hry
Česká AQ Show predvedie audio novinky fanúšikom kvalitného zvuku

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť AQ oznámila termín konania obľúbenej AQ Show 2024. Každoročná udalosť, kombinujúca výstavu, posluchové sedenia a deň otvorených dverí, ponúkne návštevníkom bohatý program plný noviniek zo sveta audio techniky. Okrem možnosti nahliadnuť do výroby českých AQ reprosústav si fanúšikovia kvalitného audia môžu užiť aj množstvo zaujímavých prezentácií a posluchových zážitkov. Nebudú chýbať ani rôzne zľavové akcie.

Jedným z hlavných lákadiel bude zostava domáceho kina JBL s novými AV receivermi radu JBL MA. Tie vynikajú najmä výhodným pomerom ceny a výkonu. Osloví pritom aj mladších poslucháčov, kvôli ktorým sa konštruktéri JBL okrem skvelého zvukového výstupu sústredili aj na jednoduchosť použitia a konektivitu. Samozrejmosťou je tak okrem jednoduchého prepojenia so smart televízorom aj bezproblémová kompatibilita s modernými hernými konzolami. Návštevníci si budú môcť vypočuť, ako tieto receivery zvládajú náročné filmové pasáže aj stereofónnu reprodukciu hudby.

Fanúšikov vinylu oslovia najnovšie gramofóny a prenosky spoločnosti Pro-Ject s plne symetrickým zapojením. Táto technológia prináša novú úroveň kvality prehrávania analógového zvuku. K videniu ale budú aj staršie modely výrobcu. Na svoje si tak prídu aj milovníci klasiky.

V programe nebude chýbať ani prezentácia najnovších produktov značky Arcam, ktoré bude prezentovať priamo zástupca z Harman Luxury Audio Group. Fanúšikov high-end audia s istotou potešia komponenty Mark Levinson, známe svojou výnimočnou kvalitou zvuku a precíznym spracovaním. Určite ich ale zaujmú aj produkty nemeckej legendy digitálneho zvuku menom Lindemann Audio.

Zaujímavým bodom programu bude aj prezentácia reprosústav Golden Ear, ktoré si v posledných rokoch získali pozornosť svojim inovatívnym prístupom k reprodukcii zvuku. Prémiové reprosústavy výrobcu ako sú Golden Ear T66 sú napokon známe pre svoj neotrasiteľný aktívny bas.

Tradičnou súčasťou AQ Show bude aj obľúbená prezentácia spoločnosti Audioquest. Pri nej budú mať návštevníci možnosť na vlastné uši posúdiť, aký vplyv majú kvalitné káble na celkový zvukový prejav audio systému.

AQ Show 2024 sa uskutoční 11. a 12. októbra 2024, každý deň od 10:00 do 17:00 v sídle spoločnosti AQ, Severní 452, 784 01 Červenka.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk