Fulqrum vydáva hru zadarmo a prináša novinky o svojich retro FPS

Boomstock 2024 prebieha a Fulqrum sa doň poctivo pustili s hromadou oznámení.

pridal matus_ace 17.9.2024 o 7:06 pod hry
Fulqrum vydáva hru zadarmo a prináša novinky o svojich retro FPS

HRY > NOVINKY >

Boomstock 2024 prebieha a Fulqrum sa doň poctivo pustili s hromadou oznámení. Je to festival zameraný na retro strieľačky, pričom Fulqrum naozaj pridáva hneď niekoľko veľkých noviniek. Nielen o prichádzajúcich titulov, vydavateľ  rovno jednu hru priniesol a necháva ju k dispozícii úplne zadarmo. 

Diluvian Ultra: Awakening, ktorý je k dispozícii od dnešného dňa, je prequelom kritikmi oceňovanej strieľačky z pohľadu prvej osoby od Cresthelm Studios a Fulqrum Publishing - Diluvian Ultra. Hru si môžete zadarmo stiahnuť na Steame.

Spolu s festivalom vyšla fantasy retro FPS Hands of Necromancy II, inšpirovaná klasikami ako Heretic a Doom, umožňuje hráčom vybrať si z dvoch postáv, ovládať nové zbrane a naučiť sa ešte mocnejšie kúzla a transformácie, aby ste raz a navždy dokázali, že ste najvyšší nekromant, pán samotnej smrti!

To ale nie je jediná hra, ktorú vydali. Rovno totiž pridali aj prvú epizódu sci-fi retro FPS Chains of Fury. Prvý diel ponúka vysoko adrenalínovú, rýchlu strieľačku, v ktorej máte jediný cieľ: šíriť zúrivý chaos medzi šmejdmi, ktorí vás držia pod zámkom. Zasekli ste sa pri hľadaní východu? Stačí preraziť steny a potom postrieľať hajzlov za nimi.

Lovecraftovská strieľačka z pohľadu prvej osoby Forgive Me Father 2 od štúdia Byte Barrel dnes dostáva druhú aktualizáciu obsahu, vďaka ktorej môžu hráči získať dve nové zbrane, preskúmať dve nové mapy, stretnúť sa s dvoma novými typmi nepriateľov a užiť si množstvo vylepšení a opráv v hre. Plná verzia vyjde 24. októbra.

Nový update dostáva hra HYPERVIOLENT. Od dnešného dňa si hráči budú môcť vychutnať úplne novú úroveň, dve nové zbrane, štyroch nových nepriateľov a úplne novú mechaniku lietania vesmírnou loďou vrátane niektorých úsekov, kde hráč môže na určitý čas opustiť svoju loď.

Poslednou novinkou je dátum vydania Viscerafest. Bojujte s hordami mimozemšťanov a eldritch monštier, ovládajte množstvo silných zbraní, žonglujte so zdrojmi a preskúmajte viac ako 23 dômyselne navrhnutých ručne vytvorených úrovní. Plná verzia vyjde v apríli 2025.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk