Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Logitech sa rozhodol expandovať pôsobenie na racingovej scéne a prináša ako nové volantové násady, tak riadiacu páku.

pridal saver 17.9.2024 o 20:50 pod hry
Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

HRY > NOVINKY >

Logitech na aktuálnom Logi Play evente ohlásil novú sériu periférii nazvanú Racing Series. Hovoria, že je to dôležitý míľnik v dedičstve simulácie pretekov značky Logitech G. Racing Series prináša hráčom hlavne možnosti upraviť svoje vybavenie podľa svojho štýlu jazdy.

Simulátoroví pretekári často vyžadujú, aby ich vybavenie verne odrážalo skutočné automobily, vrátane volantu, radenia a ručnej brzdy. Produkty Racing Series sú navrhnuté tak, aby spĺňali najvyššie štandardy kvality a výkonu, pričom ponúkajú možnosť vylepšení a prispôsobenia podľa potrieb používateľov. Všetky produkty Racing Series sú kompatibilné s Pro Series volantom (vyšší volant s 11nm direct drive pohonom) a vybrané komponenty ponúkajú aj spätnú kompatibilitu s G Series volantom (klasické logitech volanty G92, G923).

Nové produkty Racing Series:

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Logitech G RS Wheel Hub (pre Pro series)  159 eur
Tento volantový hub je navrhnutý pre kompatibilitu s PC a konzolami a ponúka všestrannosť naprieč rôznymi disciplínami pretekov. Jeho rýchloupínací mechanizmus zabezpečuje bezpečné a bezproblémové pripojenie volantu. RS Wheel Hub podporuje volanty zo série Racing Series aj nových Logitech G x MOMO. Obsahuje nastaviteľné radenia, ktoré možno prispôsobiť rôznym veľkostiam volantu a dajú sa odstrániť, ak sa používajú s RS Shifter & Handbrake. RGB rev svetlá umožňujú prispôsobiť svetelné vzory, smer a farbu pomocou softvéru G HUB.

 

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Logitech G RS Track Wheel (násada na RS Wheel Hub) - 79 eur
Tento volant je ideálny pre track racing, kde sú dlhé preteky a vysoké rýchlosti na dennom poriadku. Kombinuje ergonomicky tvarovaný TPE materiál s nízkou hmotnosťou a hliníkovou zliatinou, čo zabezpečuje vynikajúce vetranie, pohodlie a grip aj pri vysokých rýchlostiach. TPE materiál s unikátnym mikrotextúrovým vzorom zvyšuje trakciu a prispôsobuje sa rukám jazdca, čo zvyšuje kontrolu nad vozidlom. RS Track Wheel je navrhnutý na dlhú životnosť a nekompromisný výkon.

 

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Logitech G RS Round Wheel (násada na RS Wheel Hub) - 79 eur
Tento volant je určený pre maximálnu kontrolu pri rýchlej rotácii volantu. Vyrobený z vysoko výkonného silikónového kože a nízkouhlíkovej hliníkovej zliatiny, čo zaručuje dlhú životnosť a znížený dopad na životné prostredie. Silikónová koža poskytuje prémiový pocit a optimálnu manipuláciu v ostrých zákrutách. RS Round Wheel je navrhnutý na dokonalé prispôsobenie sa rukám jazdca a vylepšuje interakciu medzi jazdcom a virtuálnym prostredím.

 

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Logitech G RS QR Adapter (pre Pro series) - 69 eur
Tento adaptér poskytuje univerzálnu kompatibilitu s väčšinou aftermarket volantov s rozmermi 70 mm alebo 50,8 mm PCD, vrátane volantom od výrobcu MOMO. Rýchloupínacia funkcia umožňuje jednoduchú výmenu volantu medzi pretekmi. Vyrobený z kvalitného hliníka, zvyšuje citlivosť feedbacku TRUEFORCE, čo vedie k rýchlejším reakciám a lepším časom na kolo.

 

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Logitech G RS Shifter & Handbrake  (Pro series, G series) - 159 eur
Táto dvojfunkčná riadiaca páka a ručný brzda poskytuje precíznu kontrolu v simulovaných pretekoch. Ponúka možnosť prepínania medzi režimami radenia a ručnej brzdy bez potreby náradia a umožňuje jemné doladenie bodu aktivácie a krivky odpovede ručnej brzdy pomocou softvéru G HUB. Odolná oceľová svorka na stôl a nastaviteľná rukoväť zabezpečujú flexibilitu pri montáži. Pre ešte intenzívnejší zážitok možno pridať druhý RS Shifter & Handbrake pre oddelené radenie a ručnú brzdu.

 

Popritom Logitech G oznámil partnerstvo s ikonickou talianskou značkou MOMO. Toto partnerstvo prinesie nové prémiové volanty do produktov Logitech G Racing Series, konkrétne modely SIM GT 320 a SIM GT-Racer 290, ktoré sú navrhnuté pre presnú kompatibilitu s novým Logitech G RS Wheel Hub.

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom
 

MOMO, známy výrobca závodných vybavení s viac než šesťdesiatročnou tradíciou, spolupracoval s prestížnymi značkami ako Ferrari a Porsche a závodnými legendami ako Ayrton Senna a Michael Schumacher. Podľa Massima Cioccu, generálneho riaditeľa MOMO toto partnerstvo spája dedičstvo MOMO v motorsporte s inováciami Logitech G, čo má za cieľ nastaviť nový štandard pre simulované preteky.

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom

Nové volanty budú vyrábané v Taliansku a budú mať 3 mm hrubý čierny anodizovaný hliníkový plech a luxusný mikrovláknový poťah. Model SIM GT-Racer 290 má priemer 290 mm, zatiaľ čo SIM GT 320 ponúka väčší priemer 320 mm.

Nakoniec vďaka flexibilite Racing Series QR Adapteru sú volanty MOMO teraz kompatibilné aj s PRO Racing Wheel. 

Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom
  

Ceny pre nové volanty sú očakávané na úrovni 199 USD a ich dostupnosť je plánovaná na január 2025. 





Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom  Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom  Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom
Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom  Logitech rozširuje svoju ponuku doplnkov k volantom
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26608)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk