Riot Games tento rok už druhýkrát prepúšťa zamestnancov

Tentoraz nemá ísť o vysoké počty.

pridal safer 17.10.2024 o 16:47 pod informácia
Riot Games tento rok už druhýkrát prepúšťa zamestnancov

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Riot Games nečakane oznámil ďalšie prepúšťanie. Marc Merrill, spoluzakladateľ Riotu, hovorí, že tento krok pomôže k lepšiemu vývoju League of Legends. Podľa jeho slov teda nejde o šetrenie peňazí, ale o uistenie sa, že zamestnanci sú správni ľudia k tomu, aby ich najväčšia hra zostala v popredí herných rebríčkov aj ďalších 15 rokov. Taktiež dodal, že aj napriek tomu, že ide o druhé prepúšťanie tento rok, tím zamestnancov League of Legends sa bude eventuálne navyšovať, aby sa pripravili na ďalšiu fázu hry.

Aj keď sa Merill k presným číslam vyhodených ľudí nevyjadril, hovorca pre Riot Games, Joe Hixson, uviedol, že má ísť len o 32 zamestnancov. Tí podľa Merilla dostanú odstupné zahŕňajúce minimálne šesťmesačnú výplatu, ročný bonus, pomoc pri hľadaní nového zamestnania, zdravotné poistenie, a podobne. V skratke, majú dostatočné množstvo času sa v kľude prispôsobiť. Je teda určite príjemné vidieť, že aspoň v tomto prípade sa o výpovedi zamestnanci nedozvedeli cez sociálne siete, ako tomu bolo pri prvom prepúšťaní tento rok.

Riot Games tento rok už druhýkrát prepúšťa zamestnancov

Je treba sa pripraviť na nárast aktívnych hráčov

Merrill uzatvára svoje vyjadrenie k prepúšťaniu v Riote myšlienkou, že:

„Hoci bude tím League of Legends po týchto zmenách napokon väčší, dôležitejší ako počet členov je mať správny tím, správne priority a udržateľný prístup k tomu, aby sme hráčom poskytli, čo potrebujú. Ak riešime nesprávne problémy, viac zdrojov to nenapraví. Ide o budovanie inteligentnejšieho a zdravšieho tímu, nie len väčšieho.“

Aj napriek čiastočnému pádu mesačného počtu aktívnych hráčov, sa podľa stránky activeplayer.io hre darí stále veľmi dobre. Mesačne má dosahovať viac ako 130 miliónov aktívnych hráčov, čo je stále po toľkých rokoch naozaj úctyhodné číslo. Je však ale logické, že ak chce spoločnosť vo vývoji napredovať, bude musieť časom robiť zmeny.

Počtu fanúšikov League of Legends určite pomôže nadchádzajúce vydanie druhej série veľmi úspešného animovaného seriálu Arcane na Netflixe. Okrem nadšencov seriálov priláka aj fanúšikov hudby, ktorí si pri Arcane 2 príde na svoje. Po hudobnej stránke totižto okrem iných nemá Mike Shinoda s Emily Armstrong (Heavy Is The Crown), Twenty One Pilots (The Line), alebo samozrejme, Imagine Dragons s ich intro piesňou (Enemy).





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Problém s hdr (0)
Dobrý deň, čo urobiť v prípade ak mi PS5 dáva for...
|Streaming handheld (ps portal ... (9)
Ahojte, viac krát som na fóre písal, že by som ...
|Mikrofón + stereo repráky - pr... (3)
Čaute! Nedávno som si po dlhých rokoch kúpil PC zo...
|Cyberpunk 2077 (4)
ahoj nevie niekto náhodou prečo keď niečo zoberiem...
|Epic games /fc 24 (1)
Cauko chcel by som sa opýtať,ak si zakúpim v epic ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27687)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk