Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje

RGG Studio produkuje svoje Yakuza hry veľmi rýchlo a už vo februári tu máme ďalšiu.

pridal saver 18.10.2024 o 8:51 pod hry
Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje

HRY > NOVINKY >

RGG Studio produkuje svoje Yakuza hry veľmi rýchlo a už vo februári tu máme ďalšiu. A síce pôvodne ohlásili dátum vydania na 28. februára, na včerajšom Xbox evente tento dátum zostrelili na 21. februára.  Zrejme sa im zdá, že je stred februára málo prepchatý a tak k nemu chceli byť bližšie. Vyjde tam totiž Avowed, Assassin, Kingdom Come II, Civilization VII. Ale zrejme chceli byť aspoň trochu ďalej od Monster Hunter Wilds, ktorý tiež vychádzal 28. februára.

Nová Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii hra odohráva 6 mesiacov po Infinite Wealth , kedy sa legendárny člen klanu Tojo, Goro Majima, prebúdza na pláži bez spomienok na to, ako sa tam dostal. Na tropickom ostrove stretáva chlapca menom Noah Rich, s ktorým sa vydáva na dobrodružstvo za odhalením svojej minulosti.

Veľkou novinkou budú lode a námorné bitky, ktoré dopĺňajú klasické súboje z predošlých hier. Majima má k dispozícii dva bojové štýly: "Mad Dog" zameraný na rýchlosť a nôž, a nový "Sea Dog" štýl, ktorý zahŕňa pirátske nástroje ako šable a pištole. Hráči môžu očakávať rýchle akčné boje s možnosťou vzdušných komb a rôznorodých útokov.

Ako pravý pirát aj vy budete mať svoju loď a svoju posádku, s ktorou sa budete platiť po ostrovoch v okolí, vrátane Rich Island a tajného úkrytu Madlantis, ktorý slúži ako základňa pirátov. Madlantis je cintorín lodí zasadený v jaskyni, s rozsiahlym zábavným rajom pre kriminálnikov a arénou, kde sa konajú súboje lodí.

Okrem nových postáv, ako je pirátska kráľovná Queen Michelle a pirát Raymond Law, hráči môžu očakávať aj návrat niektorých známych tvárí z predchádzajúcich hier. Hra sľubuje bláznivé a zábavné momenty, vrátane netradičných scén, ktoré dodávajú príbehu surrealistický nádych.





Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje  Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje  Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje
Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje  Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje
Páči sa mi!






Like a Dragon: Pirate Yakuza Hawaii príde skôr a priblížila svoje námorné boje
PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: Sega / RGG studio
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 21. február 2025
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Problém s hdr (0)
Dobrý deň, čo urobiť v prípade ak mi PS5 dáva for...
|Streaming handheld (ps portal ... (12)
Ahojte, viac krát som na fóre písal, že by som ...
|Mikrofón + stereo repráky - pr... (3)
Čaute! Nedávno som si po dlhých rokoch kúpil PC zo...
|Cyberpunk 2077 (3)
ahoj nevie niekto náhodou prečo keď niečo zoberiem...
|Epic games /fc 24 (1)
Cauko chcel by som sa opýtať,ak si zakúpim v epic ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27707)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk