Bandai Namco vydá temnú poľskú fantasy RPG Dawnwalker: Origins

Za hrou stoja niektorí z bývalých vývojárov Zaklínača 3.

pridal matus_ace 22.10.2024 o 7:53 pod hry
Bandai Namco vydá temnú poľskú fantasy RPG Dawnwalker: Origins

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Rebel Wolves, ktorú v roku 2022 spoluzaložil veterán herného priemyslu Konrad Tomaszkiewicz (game director Zaklínač 3: Divoký hon), s potešením oznamuje svoje nové strategické partnerstvo so spoločnosťou Bandai Namco Entertainment Europe. Na základe tejto dohody sa Bandai Namco Entertainment stane globálnym vydavateľom pripravovaného debutového titulu Rebel Wolves, prvej hry ságy Dawnwalker, a prevezme zodpovednosť za maloobchodnú aj digitálnu distribúciu novej RPG po jej vydaní na PC, PlayStation 5 a Xbox.

Prvý titul Rebel Wolves, v ktorom sa zišiel talentovaný tím vývojárov, vrátane členov hlavného tímu stojaceho za jednou z najuznávanejších hier všetkých čias, Zaklínač 3: Divoký hon a jeho rozšíreniami, je sandbox temná fantasy AAA akčná RPG zasadená do stredovekej Európy. Táto úplne nová IP je určená dospelému publiku a poháňa ju Unreal Engine 5. Ďalšie informácie o projekte štúdio odhalí v nadchádzajúcich mesiacoch.

Tomasz Tinc, riaditeľ Rebel Wolves, k tejto spolupráci povedal: „Rebel Wolves je nové štúdio postavené na pevných základoch: kombinácii skúseností a čerstvej energie. Bandai Namco Entertainment Europe, spoločnosť známa svojou oddanosťou žánru RPG a ochotou zaoberať sa novými IP, sa k našej vlčej svorke skvele hodí. Nielenže zdieľa naše hodnoty, ale aj jej výsledky vo vydávaní príbehovo orientovaných RPG hovoria samy za seba.“ Ďalej dodáva: „Tešíme sa na spoluprácu, vďaka ktorej sa prvá kapitola ságy Dawnwalker dostane k hráčom po celom svete.

Rovnako nadšený z tohto obojstranne výhodného partnerstva je aj Alberto Gonzalez Lorca, viceprezident pre obchodný rozvoj spoločnosti Bandai Namco Entertainment Europe: „Ide o ďalší kľúčový míľnik v našej stratégii vývoja obsahu pre západný trh. Spojením našich silných stránok dodáme túto prvú hru štúdia celosvetovému publiku. Sme nadšení vesmírom, ktorý Rebel Wolves vďaka svojmu mimoriadne talentovanému tímu vývojárov vytvárajú, a výsledkom je skvelý prírastok do nášho portfólia.





Páči sa mi!






Bandai Namco vydá temnú poľskú fantasy RPG Dawnwalker: Origins
PC
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: Rebel Wolves
Štýl: RPG
Dátum vydania:  2025
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Smart hodinky do 250€ (11)
Čaute, chcel by som sa Vás spýtať či by ste mi od...
|Smart home pomoc (7)
Cim viac na to pozeram tym som zmetenejsi. Napise...
|Problém s hdr (1)
Dobrý deň, čo urobiť v prípade ak mi PS5 dáva for...
|Streaming handheld (ps portal ... (13)
Ahojte, viac krát som na fóre písal, že by som ...
|Mikrofón + stereo repráky - pr... (3)
Čaute! Nedávno som si po dlhých rokoch kúpil PC zo...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk