Získajte doživotný Windows 11 Pro a Office 2021 už od 10 € počas Halloweenskeho výpredaja Godeal24

Kúpte si softvér za strašidelne dobré ceny. V ponuke je aj najnovší MS Office 2024.

pridal PR 24.10.2024 o 10:39 pod hry
Získajte doživotný Windows 11 Pro a Office 2021 už od 10 € počas Halloweenskeho výpredaja Godeal24

HRY > NOVINKY >

Ak nepracujete s aktuálnym operačným systémom, budete mať problémy. Pravdepodobne sa obmedzujete vo využívaní najlepších funkcií zabezpečenia, produktivity a spolupráce. Pre fanúšikov PC je tu dobrá šanca na lacný upgrade vášho PC počas Halloweenskeho výpredaja Godeal24. Doživotná licencia na Windows 11 Professional (to je OS s AI) je teraz dostupná len za 13,55 € (bežne199 €) s kódom „GG50“. Najnovší operačný systém Microsoftu je navrhnutý tak, aby vám pomohol s takmer akoukoľvek osobnou, pracovnou alebo školskou úlohou. Windows 11 sa dodáva aj s Copilotom, inteligentným asistentom AI, ktorý využíva technológiu GPT-4 Turbo. Copilot vám môže pomôcť s vašimi otázkami, písať pracovné návrhy a dokonca generovať obrázky a kód. Študujete na certifikáciu alebo skúšku? Nemôžeme zabudnúť na DirectX 12 Ultimate – je to sen každého hráča. To môže zvýšiť hernú grafiku a maximalizovať hardvér vášho počítača, vďaka čomu bude každý herný zážitok pohlcujúci, či už hráte za postavu v post-apokalyptickom svete Fallout 4 alebo hráte Elden Ring. Váš starý operačný systém by to nikdy nezvládol! Doprajte svojmu počítaču internú premenu, ktorú si zaslúži, získaním doživotného prístupu k Windowsu 11 Pro dnes len za 13,55 €.


Obrovská zľava na OS Windows. S kódom kupónu „GG50"

Práve teraz môžete tiež získať doživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021 len za 36,75 € (bežne 249 €) s kódom „GG62“. To znamená, že môžete vytvárať, organizovať, počítať, komunikovať a ešte viac, to všetko z tohto evergreenu balíka aplikácií na celý život, bez mesačných poplatkov za predplatné, ako by ste mali v prípade Microsoft 365. Microsoft Office 2024 je práve teraz za cenu 299,00 dolárov v oficiálnom obchode Microsoftu. Pre používateľov, ktorí nevyžadujú najnovšie funkcie alebo cloudovú integráciu, môže byť výber zľavnenej verzie Office 2021 vysoko nákladovo efektívnym riešením. MS Office 2019 Professional je tiež za najnižšiu cenu tohto roka – len 22,69 € na doživotie použitie, čo je skvelé pre ľudí s nízkym rozpočtom. Kúpou získate okamžité stiahnutie a doručenie tejto sady na jeden počítač a doživotné aktualizácie sú zahrnuté.

Najlepšia ponuka! 62% zľava na Microsoft Office! S kódom kupónu „GG62"

Špeciálna cena na najnovší MS Office 2024


Získajte cenovo výhodné balíky so zľavou 62 %. S kódom  kupónu „GG62“


Až 50 % zľava na ďalší Windows a Office! S kódom kupónu „GG50"


Veľkoobchodné ponuky za bezkonkurenčné ceny!


Viac PC nástrojov za najlepšiu cenu!


V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Silent hill 2_1.04 patch labyr... (1)
Ahojte, dávam do pozornosti Patch 1.04 od vývo...
|Smart hodinky do 250€ (18)
Čaute, chcel by som sa Vás spýtať či by ste mi od...
|Smart home pomoc (7)
Cim viac na to pozeram tym som zmetenejsi. Napise...
|Problém s hdr (1)
Dobrý deň, čo urobiť v prípade ak mi PS5 dáva for...
|Streaming handheld (ps portal ... (13)
Ahojte, viac krát som na fóre písal, že by som ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27946)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk