Chcete pristupovať na internet bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás! Teraz so 70% zľavou!

NordVPN práve ponúka 70% zľavy k čiernemu piatku

pridal PR 26.10.2024 o 13:06 pod software
Chcete pristupovať na internet bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás! Teraz so 70% zľavou!

SOFTWARE > NOVINKY >

V dnešnom digitálnom veku je bezpečnosť na internete kľúčová. Či už surfujete po internete, kontrolujete svoje bankové účty alebo streamujete obľúbené seriály, vždy chcete mať istotu, že vaše údaje sú v bezpečí a vaše súkromie je chránené. Tu prichádza na scénu NordVPN, jeden z najspoľahlivejších a najpopulárnejších poskytovateľov VPN služieb.

Čo je VPN?

VPN (Virtual Private Network) je služba, ktorá šifruje vaše internetové pripojenie a zabezpečuje, že vaše online aktivity zostanú súkromné a bezpečné. Keď sa pripojíte k VPN, váš internetový prenos je presmerovaný cez šifrovaný tunel na server VPN, ktorý môže byť umiestnený kdekoľvek na svete. To znamená, že vaša skutočná IP adresa a poloha sú skryté a vaše dáta sú chránené pred hackermi, sledovacími nástrojmi a dokonca aj poskytovateľmi internetových služieb.

Prečo používať VPN?

  1. Zabezpečenie a ochrana súkromia: Hlavným dôvodom používania VPN je ochrana vašich osobných údajov a súkromia. Bez VPN môžu byť vaše online aktivity sledované a monitorované. VPN šifruje vaše dáta, čím zaručuje, že vaše informácie zostanú súkromné.
     
  2. Prístup k obmedzenému obsahu: Niektoré webové stránky a služby sú obmedzené na určité geografické oblasti. S VPN môžete zmeniť svoju virtuálnu polohu a pristupovať k obsahu, ktorý by inak nebol dostupný vo vašej krajine. To je obzvlášť užitočné pre streamovacie služby, ako sú Netflix, alebo HBO.
     
  3. Bezpečné verejné Wi-Fi: Pripojenie k verejným Wi-Fi sieťam, ako sú tie v kaviarňach, letiskách alebo hoteloch, môže byť rizikové. Tieto siete sú často nezabezpečené a náchylné na útoky. VPN šifruje vaše pripojenie, čím zaručuje, že vaše dáta sú chránené aj na verejných Wi-Fi sieťach.
     
  4. Vyššia anonymita: Používaním VPN zmeníte svoju IP adresu, čo znižuje pravdepodobnosť, že budete sledovaní a monitorovaní. To zvyšuje vašu anonymitu na internete.

Prečo si vybrať NordVPN?

NordVPN je jedným z najlepších poskytovateľov VPN na trhu a ponúka množstvo funkcií, ktoré zabezpečia vaše bezpečné a neobmedzené prehliadanie internetu.

  1. Špičková bezpečnosť: NordVPN využíva pokročilé šifrovacie protokoly, ktoré zaručujú, že vaše dáta sú vždy chránené. Má tiež funkciu CyberSec, ktorá blokuje škodlivé webové stránky a chráni vás pred malwareom.
     
  2. Rýchlosť a spoľahlivosť: S viac ako 5400 servermi v 59 krajinách, NordVPN zabezpečuje rýchle a stabilné pripojenie, čo je ideálne pre streamovanie, sťahovanie a online hranie.
     
  3. Jednoduché použitie: NordVPN ponúka intuitívne aplikácie pre všetky hlavné platformy, vrátane Windows, macOS, Android a iOS. Nastavenie a používanie je jednoduché a priateľské aj pre technicky menej zdatných používateľov.
     
  4. Prísna politika neukladania logov: NordVPN neuchováva žiadne záznamy o vašich online aktivitách, čo znamená, že vaše súkromie je plne chránené.
     
  5. Podpora pre viaceré zariadenia: S jedným predplatným NordVPN môžete chrániť až 10 zariadení naraz, čo je ideálne pre celú rodinu alebo pre malé firmy.

Chcete pristupovať na internet bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás! Teraz so 70% zľavou!

V dnešnom svete plnom digitálnych hrozieb je dôležité chrániť svoje súkromie a bezpečnosť na internete. NordVPN ponúka spoľahlivé a výkonné riešenie, ktoré vám umožní surfovať po internete bez obmedzení a s pokojom mysle. Či už chcete chrániť svoje osobné údaje, pristupovať k obmedzenému obsahu alebo bezpečne používať verejné Wi-Fi, NordVPN je tu pre vás.

 

Chcete pristupovať na internet bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás! Teraz so 70% zľavou!

 
Viac o NordVPN nájdete na oficiálnej stránke, teraz je v akcii so 70% a s cenou 3.59 eur za mesiac, pričom ochrana funguje na 10 zariadení. Ale táto cena je len vtedy ak si zoberiete predplatné na dva roky plus bonusové mesiace (27 mesiacov) a teda zaplatíte rovno 96 eur  Za vyššie predplatné získate aj antimalware a dodatočnú ochranu, v najvyššom predplatnom je aj 1TB cloudu.
 
Môžete si znížiť čas predplatného na ročné, kde je cena 4.59 eur (68 eur na 15 mesiacov), alebo mesačné, vtedy ide cena na 12.99 eur na mesiac bez zľavy.
 
 
NordPass
 
Ak chcete chrániť aj svoje heslá, pozrite sa aj na ďalší produkt Nordu a to NordPass. Oproti browserom ponúka viac bezpečnostných funkcii. Stojí 1.29 eur mesačne.

Chcete pristupovať na internet bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás! Teraz so 70% zľavou!





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Účet na steam (4)
Potrebujem poradiť, súrne! Predala som hru, ktorú...
|Silent hill 2_1.04 patch labyr... (3)
Ahojte, dávam do pozornosti Patch 1.04 od vývo...
|Smart hodinky do 250€ (18)
Čaute, chcel by som sa Vás spýtať či by ste mi od...
|Smart home pomoc (7)
Cim viac na to pozeram tym som zmetenejsi. Napise...
|Problém s hdr (1)
Dobrý deň, čo urobiť v prípade ak mi PS5 dáva for...
|Svet, ukrajina, vojny ... (28000)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk