detail
|
SÚŤAŽ O STEAM KEYS - PREDVEĎ SVOJU ZBIERKU HW/SW [vytvoril: smoulinka2018 - 28.10.2018]
Po kratšej úvahe som sa rozhodla založiť toto vlákno, v ktorom sa môže každý správny zberateľ/ hromadič podeliť fotkou svojej zbierky, ktorú sa mu za tie roky podarilo nahromadiť. POZOR SÚŤAŽ Aby som Vás motivovala k výkonom, rozhodla som sa to spojiť so súťažou o STEAM kľúče. Konkrétne sa jedná o tieto hry 1.Miesto - Arma II - Complete edition 2.Miesto - 7 Days to Die 3.Miesto - Acceleration of SUGURI 4.Miesto - Red Solstice Bez pravidiel by to samozrejme nešlo a preto prosím každého kto sa chce s nami podeliť o svoju zbierku a zúčastniť sa súťaže, aby dodržal pár pravidiel 1, Z pochopiteľných dôvodov poprosím pridávať fotky s jednoduchým vodoznakom, trebárs kúsok papiera s užívateľským menom na SECTORE. 2, Fotky by nemali byť upravované. Samozrejme jednoduché zásahy (výrez alebo retuš odleskov) sú povolené. 3, Fotky by mali obsahovať prevažne HW, SW, mobily a inú hernú techniku. 4, Do súťaže sa môže každý uživateľ zapojiť iba raz. Jednodňové (hodinové) nicky nebudeme akceptovať. Podmienkou teda bude aspoň "SECTOR lvl_20". 4, Ako organizátorka som samozrejme vylúčená z účasti na súťaži, hodnotiť však môžem. O výslednom poradí bude rozhodovať komunita svojím lajkom. Opäť podmienka aspoň "SECTOR lvl_20". 5,Zúčastniť sa súťaže a hodnotiť môže teda každý užívateľ sektoru aspoň s levelom 20. 6, Svoje výtvory zasielajte do 25.11.2018. Samotné hlasovanie bude ukončené 30.11.2018 (12:00) 7, Výhercom odovzdám kľúče do 3 dní po ukončení súťaže. Ak máte nejaké postrehy alebo nápady, kontaktujte ma prosím pomocou chatu. Majte na pamäti, že to robím po prvýkrát a snažím sa to urobiť ako najlepšie viem... Ďakujem všetkým, ktorí sa zúčastnia a podelia sa tak s ostatnými o svoje zbierky.
uzavreté
| Ako by ste zoradili ceny? (počet hlasov určí poradie, najviac 1.miesto, najmenej posledné)
|
|
Arma II Complete edition
|
(5) |
7 Days to Die
|
(4) |
Acceleration of SUGURI
|
(0) |
Red Solstice