detail
|
SIMULATORY ZVIERAT [vytvoril: Dreamer - 22.5.2022]
Pri sledovani dokumentov o prirode som si uvedomil, ze prakticky neexistuje ziadny simulator zvierat, minimalne ziadny komplexny nepoznam, pritom animacie zvierat napr. vo filmoch su dnes velmi realisticke. Moja predstava - rozne prostredia, napr. zahrada, les, dzungla, pust, sneh a pod., mozno ako DLC - rozne zvierata, dravce aj korist - kamera z prvej aj tretej osoby s moznostou prepinania - postupne sa meniaci cas, den, noc - rozne pocasie, slnko, dazd, burky, tornada - misie lovenia z pohladu dravca aj koristi, lov aj survival - mozno aj misie s ludmi, lovenie zvierat, ale aj z pohladu zvierata, utek, alebo aj utok na cloveka - staranie sa o mladata, ochrana, zaobstaranie potravy - hladanie obydlia, stavanie hniezda, hladanie vody - utek pred potopou, poziarom, pytliakmi - rozne nastrahy prostredia, diery, utesy, pasce, laviny - suboje samcov rovnakeho druhu o poziciu alfa samca - zabavne misie, strasenie ludi, hranie sa mladat, kupanie vo vode, bahne Hry, kde su nejake prvky so zvieratami - Zoo Tycoon - ale tam nie je mozne byt zvieratom - Far Cry - tam sa dali zvierata krotit, lovit, vyrabat veci z kozi, v primal dokonca byt chvilu aj zviera, ale nie je to ono - Red Dead Redemption 2 - je mozne jazdit na koni, aj v par inych hrach, ale to je malo - Tomb Raider - tiez tam je lov, ale to je vsetko Simulatory zvierat, ktore som nasiel - Animal Simulator - toto vyzera nadejne, rozne zvierata, prostredia, early access, ma aj velmi dobre hodnotenia, ale aj velmi zle, tazke sa rozhodnut, uz bolo aj za 8€ - WolfQuest: Anniversary Edition - vlk, lovenie, staranie sa o rodinu, ochrana teritoria, early access, nasiel som dobre recenzie, zvazujem to - Natural Instincts: European Forest - velmi dobre vyzerajuca hra, ale hratelnost je obmedzena - Animalia Survival - rozne zvierata, lovenie, ale je to multiplayer hra, early access - Ancestors: The Humankind Odyssey - skoda ze toto sa celkom nepodarilo - Animal Revolt Battle Simulator - take zvlastne fantasy s dinosaurami, nie velmi realisticke - Survivalizm - The Animal Simulator - starsie, zle hodnotenia - Cat Simulator : Animals on Farm - lacne a celkom zaujimave, aj ked je tam len macka - Goat Simulator 1, 2, 3 - je tam len koza a prakticky to nema misie - Filthy Animals | Heist Simulator - taka divna, blazniva vec, ani este nevysla - The Isle - multiplayer survival s dinosaurami - Smalland: Survive the Wilds - Postupovať sa dá sólo, ale hra v otvorenom svete je stavaná predovšetkým pre online zábavu viacerých hráčov. Budú objavovať, vyrábať si obydlia, výstroj a bojovať proti lúčnym koníkom či osám. 29. marca v Early Access na Steame. - Ghost of a Tale - mys, je/bola zadarmo na gog, vyskusam - AWAY: The Survival Series - krytie sa pred predatormi, lovenie a plachtenie, misie s roznymi zvieratmi, hmyzom - Stray - tulava macka v cyberpunkovom prostredi, logicke hadanky, datum vydania 2022 - The First Tree - ovladanie lisky, ale je to slabe, neda sa tam robit takmer nic okrem pohybu a skokov - Spirit of the North - dalsia hra s liskou, je/bola zadarmo na epic, toto bolo strasne, neodporucam - ARK: Survival Evolved - nie celkom simulator zvierat, ale da sa jazdit na zvieratach, bolo zadarmo na epic a teraz aj na steame - Grounded - tiez sa nehra za zviera, ale zmensenu postavu, boj s hmyzom, prostredie je fajn, ale vyzera to dost ako FPS - Spirit and the Mouse - skakacka s mysou Existuje este nieco podobne, co sa aspon trocha blizi mojej predstave? Pride mi velmi zvlastne, ze nic take nie je, preco
|