Predám PC v nasledujúcej konfigurácii Procesor: AMD Ryzen 5 5500 4,25GHz - šesť jadier a dvanásť tzv. vláken. (jedná sa defakto o procesor 5600x len je nižšie taktovaný) Základová doska: Asus prime a320m-k RAM: 16GB 2933MHz Grafická karta: AMD rx 6600 8GB od spoločnosti MSI.(je rovnako výkonná ako rtx 3060) Disky 1.Disk: 512GB nvme SSD 2.Disk: 2TB Western Digital mechanický disk. Zdroj: 700W 80% bronze Operačný systém Windows 10 home edition (legálny).
PC podáva dostatočný výkon na full HD (1920x1080) hranie na vysoké až veľmi vysoké grafické detaily. Zvládne aj hranie v rozlíšení 2560x1440.
Testy tejto konfigurácie:
PC je riadne otestovaný v záťažových testoch. Operačný systém je odladený tak, že je do veľkej miery pozbavený telemetrie.
Dôvod predaja je skutočnosť, že som mal zvyšné komponenty a tak som okolo nich poskladal PC a takto ich posuniem niekomu, kto ich využije a potrebuje.
V tejto cenovej hladine väčšinou nájdete buď menej výkonné procesory alebo grafické karty, nehovoriac o menších diskoch.
Počítač predstavuje dobrý základ na ďalší upgrade do budúcna. Zdroj je dostatočne výkonný na upgrade grafickej karty. Základová doska podporuje aj procesor ryzen 7 5800x3D (najvýkonnejší herný procesor do pätice AM4).
Pri rýchlo jednaní je možná menšia dohoda na cene.
V prípade záujmu doveziem v okolí: LM, RK, MT, PO, KE, MI, VT, HE, SV.
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.