V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom

Hra bude antistavba mesta, kde sa stanete bohom a budete sa snažiť zastaviť stroje, ktoré chcú ovládnuť a zničiť vašu planétu.

pridal saver 12.4.2023 o 9:48 pod hry
V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom

HRY > NOVINKY >

Česká hra Gods Against Machines bude antistavba mesta, kde sa stanete bohom a budete sa snažiť zastaviť stroje, ktoré chcú ovládnuť a zničiť vašu planétu. Budete na nich tak púšťať rôzne pohromy a ničiť mestá strojov. 

Budete si môcť vybrať svojho boha, ktorý bude mať svoje špecifické sily a kúzla, ktoré budete postupne rozširovať a náležite využívať. Budete si môcť vybrať Azzinotha, boha ohňa a skazy, alebo Nadeu, bohyňu vody a života. Každý z nich má špecifické silné a slabé stránky, ako aj jedinečnú mechaniku.

Hra ponúkne:

  • Dynamickú tvorbu kúziel: Vyberte si základné kúzla, pridajte im schopnosti a vylepšujte ich vlastnosti, aby ste vytvorili jedinečnú knihu kúziel. Vyberte si sily, ktoré sa navzájom dopĺňajú, a rýchlo zlikvidujte svojich nepriateľov, aby ste obmedzili množstvo korupcie, ktorú môžu šíriť po celom svete.
  • Neustále sa meniaci svet: Vždy, keď sa narodíte, žijete v novom svete. Budete čeliť rôznym nepriateľom v rôznych prostrediach, ktoré ponúkajú rôzne množstvá a kvalitu cien. Dosiahnutie správnej rovnováhy medzi rizikom a odmenou je najlepší recept na úspech!
  • Požehnania: Rýchlo očistite regióny a získajte mocné požehnania od Gaie, Matky prírody. Tie môžu dramaticky zmeniť silu vašich kúziel alebo dokonca spôsob, akým ich používate.
  • Vrstvená stratégia: Robte strategické rozhodnutia na viacerých úrovniach – vyberte si správne odmeny, zaútočte na najslabšie regióny a uistite sa, že máte dobrý dlhodobý plán! Budete postupovať pomaly, aby ste získali veľa odmien, ale riskujete, že prevezme korupciu? Alebo sa budete pohybovať rýchlejšie, no so slabšími kúzlami, čím dáte strojom väčšiu šancu, že vás premôžu?

Hru si zatiaľ môžete wishlistnúť na Steame.





V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom  V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom  V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom
V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom  V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom  V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom
V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom
Páči sa mi!






V českej stratégii Gods Against Machines budete bohom
PC

Vývoj: Digital Smiths / Silver Eye Studios
Štýl: Managementová
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Výmena i5 12600kf (11)
Zdravím! Momentálne fachčím na zostave s i5 12600...
|Čo sa mohlo stať s pc? (55)
Čaute, dneska som prišiel z roboty, zapol PC ktorý...
|Game-debate.com (4)
Ahoj ... ide vám táto stranka niekomu ? Je to stra...
|Rada ohľadom nákupu win 11 (5)
Ahojte, Chcem sa poradiť ohľadom nákupu Win 11 n...
|Alienware / nový notebook (3)
Ahojte chcem si kúpiť herný notebook ktorý by som ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27353)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk