American Truck Simulator predstavuje Iowu

Pozrite sa na zábery z ďalšieho štátu v nadchádzajúcej expanzii.

pridal matus_ace 19.6.2024 o 14:16 pod hry
American Truck Simulator predstavuje Iowu

HRY > NOVINKY >

Iowa sa nachádza v hornej časti stredozápadu Spojených štátov a tvorí most medzi lesmi na východe a trávnatými pláňami prérií na západe. Iowa, známa aj ako "Hawkeye state", pozýva virtuálnych kamionistov na prehliadku svojich ciest, miest a miestneho priemyslu v American Truck Simulator.

Des Moines, hlavné mesto štátu, je pulzujúce mesto, ktoré si určite nenechajte ujsť. Ako najväčšie mesto v Iowe je centrom kultúrnych a hospodárskych aktivít. Na jeho panoráme sa nachádza impozantná budova Kapitolu štátu Iowa, ktorú musíte vidieť a ktorá má 5 kupol, pričom tá najvýraznejšia je pokrytá 23-karátovým zlatom.

Budova Kapitolu však nie je to jediné, čo v Iowe žiari. Vodiči tu nájdu množstvo malebných výhľadov, najmä pri prehliadke malých miest a mestečiek pozdĺž slávnej rieky Mississippi. Táto impozantná vodná cesta, ktorá je druhou najdlhšou riekou v Spojených štátoch a meria viac ako 2 000 míľ, preteká cez 10 rôznych štátov.

Iowa síce nie je najväčším štátom USA, ale určite je domovom mnohých "Najväčších na svete..." Na svojej ceste nájdete množstvo zaujímavých pamiatok. Nezabudnite sa pri niektorých z nich zastaviť a urobiť si jednu alebo dve snímky.

V okolí je veľa miestnych priemyselných odvetví, ale jedno z nich vyniká nad ostatné - poľnohospodárstvo, najmä pokiaľ ide o pestovanie kukurice. Iowa si už viac ako dve desaťročia právom vyslúžila prezývku kráľ kukurice. V roku 2023 sa v štáte vyprodukovalo niečo vyše 2,5 miliardy bušlov kukurice, z ktorých mnohé skončili na tanieroch v celých Spojených štátoch.





American Truck Simulator predstavuje Iowu  American Truck Simulator predstavuje Iowu  American Truck Simulator predstavuje Iowu
American Truck Simulator predstavuje Iowu  American Truck Simulator predstavuje Iowu  American Truck Simulator predstavuje Iowu
American Truck Simulator predstavuje Iowu  American Truck Simulator predstavuje Iowu  American Truck Simulator predstavuje Iowu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zaujem o pc (9)
Caute, otazocka mal by niekto zaujem o pc co ma...
|Vyskladanie pc (30)
Čaute, chcem si vyskladať vlastné PC a bol by som ...
|Lenovo legion go vs asus rog a... (14)
Zdravim , zvazujem kupu handlandu rozhodujem sa me...
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Poraďte dobré sci-fi (13)
Zdar nevie niekto poradiť dobrú Sci-fi knižnú séri...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22366)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk