Inovujte svoj počítač s doživotným systémom Windows 11 od 10 € a MS Office 2021 od 17 € na Godeal24!

Doprajte si legálny softvér za veľmi nízke ceny. Ponuka je aj tentoraz bohatá.

pridal PR 20.6.2024 o 10:00 pod hry
Inovujte svoj počítač s doživotným systémom Windows 11 od 10 € a MS Office 2021 od 17 € na Godeal24!

HRY > NOVINKY >

Predstavte si, že ste práve rozbalili svoj nablýskaný nový počítač alebo renovujete svoj existujúci. Čo je prvá vec, ktorú potrebujete? Samozrejmosťou je spoľahlivý operačný systém a sada nástrojov na zvýšenie produktivity. V systéme Windows 11 Pro a Microsoft Office Pro 2021 je toto nastavenie hračkou. S Windows 11 Pro získate elegantné, moderné rozhranie, ktoré je nielen estetické, ale aj intuitívne sa používa. A keď sa pustíte do práce, Microsoft Office Pro Plus 2021 ponúka celý arzenál aplikácií, ktoré potrebujete na zvládnutie akejkoľvek úlohy, od spracovania textu až po analýzu údajov. Teraz môžete získať doživotný prístup k balíkom Microsoft Office a OS Windows počas výpredaja softvéru Godeal24 za zvýhodnenú cenu. Doživotná licencia na Microsoft Office Professional 2021 je momentálne za cenu 28,75 € (bežne 299 €) s kódom kupónu „GG62“. MS Office Pro Plus 2021 ponúka najnovšie verzie základných aplikácií, ako sú Word, Excel, PowerPoint a Outlook, nabité funkciami, ktoré vám pomôžu pracovať inteligentnejšie, nie ťažšie. Ak nepotrebujete všetky zvončeky a píšťalky, pozrite si túto ponuku na MS Office 2019 Professional, ktorá je len 20 € a ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams. Navyše sa nemusíte obávať poplatkov za predplatné.

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office!  S kód kupónu „GG62"

Svoj počítač môžete upgradovať na Windows 11 Professional v predaji za 13,55 € (bežne 199 €) práve teraz. Windows 11 Pro je najnovší operačný systém navrhnutý na zvýšenie výkonu počítača, zabezpečenia a ďalších funkcií. Nájdete tu nové nástroje pre produktivitu a zosúladenie hybridnej alebo vzdialenej práce so životom. Môžete tiež ťažiť z asistenta AI systému Windows 11 Pro, Copilot, na sumarizáciu dokumentov a odpovedanie na otázky. Copilot sa tiež objaví v Microsoft Edge, aby zhrnul webové stránky, organizoval karty a pomáhal vám pri písaní e-mailov. Je tiež v programe Paint na generovanie obrázkov AI a odstraňovanie nechcených pozadí.

Obrovská zľava na OS Windows, s kódom kupónu „GG50"


Získajte cenovo výhodné balíky so zľavou 62 %, s kódom kupónu „GG62“

 Zľava až 50 % zľava na ďalší Windows a Office! S kódom  kupónu „GG50"


Veľkoobchodné ponuky za bezkonkurenčné ceny!

 
Viac PC nástrojov za najlepšie ceny!



V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete používať bez problémov!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Problém s hdr (0)
Dobrý deň, čo urobiť v prípade ak mi PS5 dáva for...
|Streaming handheld (ps portal ... (10)
Ahojte, viac krát som na fóre písal, že by som ...
|Mikrofón + stereo repráky - pr... (3)
Čaute! Nedávno som si po dlhých rokoch kúpil PC zo...
|Cyberpunk 2077 (4)
ahoj nevie niekto náhodou prečo keď niečo zoberiem...
|Epic games /fc 24 (1)
Cauko chcel by som sa opýtať,ak si zakúpim v epic ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (27702)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk