Ubisoft potvrdil príchod remakov Assassin's Creed hier

Postupne uvidíme viac remakov klasických Assassinov.

pridal saver 27.6.2024 o 22:19 pod hry
Ubisoft potvrdil príchod remakov Assassin's Creed hier

HRY > NOVINKY >

V rozhovore na oficiálnej stránke Ubisoft potvrdil šéf firmy Yves Guillemot, že prichádzajú remaky hier zo série Assassin's Creed. A podľa vyjadrenia tak nejde len o jeden, ale hneď o viacero titulov. Tento rok sa začalo šepkať o remaku Black Flag, ktoré budú ďalšie, nevieme, ale už predtým boli náznaky na remake jednotky. Uvidíme tak, čo všetko sa vráti.

Konkrétne o remakoch hovoril v otázke smerovanej k tomu, či môžeme v budúcnosti očakávať mix malých a veľkých Assassin hier:

Čo sa týka série Assassin's Creed, mali sme tu Mirage, ktorý bol menšou poctou koreňom série, a teraz Shadows, ktorý je oveľa rozsiahlejší a viac v duchu Odyssey/Valhalla. Môžeme pri pohľade do budúcnosti očakávať pokračovanie tejto rozmanitosti? Menšie hry popri väčších?

YG: Po prvé, hráči sa môžu tešiť na niektoré remaky, ktoré nám umožnia vrátiť sa k niektorým hrám, ktoré sme vytvorili v minulosti, a zmodernizovať ich. V niektorých našich starších hrách zo série Assassin's Creed sú svety, ktoré sú stále mimoriadne bohaté. Po druhé, aby som odpovedal na vašu otázku, bude tam veľa rôznorodých zážitkov.

Cieľom je, aby hry zo série Assassin's Creed vychádzali pravidelnejšie, ale aby to nebol každý rok ten istý zážitok. Čaká nás veľa dobrých vecí, vrátane Assassin's Creed Hexe, ktorý sme oznámili a ktorý sa chystá.

Okrem toho Yves spomína aj ich zameranie na hry v otvorenom svete, kde vidíme, že teraz prichádza Star Wars Outlaws a Assassin's Creed Shadows, ale aj na hry ako služby, kde majú Rainbow Six Siege a teraz do Xdefiantu vkladajú veľké nádeje a budú sa pri nej riadiť želaniami hráčov. Dodáva, že investujú do svojich enginov, hlavne Snowdrop a Anvil, ktoré sú upravované pre ich potreby a stále pridávajú nové možnosti a aj možnosti evolúcie hier.

K evolúcii hier v otvorenom svete spomenul novinky v Shadows a dotkol sa aj AI ako budúcnosti pre NPC, ale aj ďalšie prvky vo svete:

Technológia sa vyvíja takým tempom, že existujú neobmedzené možnosti evolúcie. Napríklad v Assassin's Creed Shadows máme systém počasia, ktorý ovplyvní jeho hrateľnosť; napríklad rybníky, ktoré sa kedysi kúpali, môžu zamrznúť. Vizuálne tiež vidíme veľký krok vpred pre sériu. Tiež som veľmi hlasno hovoril o potenciáli, ktorý vidím v generatívnej AI, a o tom, ako môže obohatiť NPC, aby boli inteligentnejšie a interaktívnejšie. To by sa mohlo potenciálne rozšíriť na zvieratá vo svete a na svet samotný. Stále je toho veľa, čo môžeme urobiť, aby sme tieto otvorené svety obohatili a aby boli ešte dynamickejšie.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zaujem o pc (17)
Caute, otazocka mal by niekto zaujem o pc co ma...
|Vyskladanie pc (30)
Čaute, chcem si vyskladať vlastné PC a bol by som ...
|Lenovo legion go vs asus rog a... (17)
Zdravim , zvazujem kupu handlandu rozhodujem sa me...
|Ps4 dualshock poradte ako opra... (4)
Ahojte, moj novy dualshock cca 3 mesiace standardn...
|Poraďte dobré sci-fi (13)
Zdar nevie niekto poradiť dobrú Sci-fi knižnú séri...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22457)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk