Retro handheld Super Pocket dostane dve nové verzie

Do ponuky prídu licencované Atari a Technos verzie, pričom Atari sa dočká aj limitovanej edície.

pridal matus_ace 2.7.2024 o 18:47 pod hry
Retro handheld Super Pocket dostane dve nové verzie

HRY > NOVINKY >

Blaze Entertainment predstavuje svoje ďalšie produkty z radu HyperMegaTech Super Pocket s novými licenčnými partnermi Atari a Technos. Tieto úplne nové handheldové retro hry obsahujú zabudované automatové, konzolové a handheldové hry od týchto významných herných vydavateľov, ktoré sa zmestia do vrecka.

Ďalšie dve zariadenia Super Pocket, ktoré sa dostanú do predaja v roku 2024, sú Super Pocket Atari Edition a Super Pocket Technos Edition. Každá z konzol je k dispozícii za 59 eur a pred ich vydaním v októbri 2024 si ich môžete predobjednať od 31. júla.

Super Pocket Atari Edition obsahuje fenomenálnych 50 klasických hier od legendárnej spoločnosti. Konzola obsahuje 13 arkádových hier vrátane Asteroids, Berzerk, Crystal Castles, Frenzy a ďalších, plus viac ako 30 hier pre domáce konzoly a handheld, ako napríklad Adventure, Warbirds, Dark Chambers, Miner 2049'er a ďalšie zo štyroch generácií konzol Atari vrátane Atari 2600, 5200, 7800 a Lynx. Všetky tieto hry sú vopred nainštalované v Super Pocket a prezentované vo farebnej schéme inšpirovanej Atari.

K dispozícii je aj špeciálna edícia Super Pocket Atari Edition v drevenom farebnom obale. Tieto konzoly sa vyrábajú v obmedzenom počte. K dispozícii je len 2600 kusov, ktoré sú očíslované na zadnej strane konzoly. Budú sa predávať za 69 eur u vybraných predajcov. Predobjednávky na túto špeciálnu edíciu konzoly sa otvárajú dnes a na trh sa dostane v októbri 2024.

Super Pocket Technos Edition obsahuje 15 hier zabudovaných do konzoly od kultového vydavateľa, ktorý stojí za jedným z najzásadnejších automatových titulov - Double Dragon. Vrátane kompletnej zostavy arkádových titulov Double Dragon, The Combatribes, Renegade a ďalších sa objaví vedľa portov Double Dragon pre domáce konzoly a handheldy a kultovej obľúbenej hry River City Ransom. Konzola sa dodáva vo farebnej schéme inšpirovanej značkou Technos.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
| hľadám hry (6)
Hrával som hry ako je Warcraft 3, GTA, Stalker, St...
|Hladám "retro" hru.. (4)
Zdravím všetkých!! Mám trochu netypický dotaz, ...
|Nvidia gamepass 3 mesiace (0)
Pre tých ktorí nevedia a majú Nvidia kartu, tak Nv...
|Forza motorsport update 9 (0)
Zdravim, nejde mi stiahnut na Xbox/X túto poslednú...
|Zaujem o pc (19)
Caute, otazocka mal by niekto zaujem o pc co ma...
|Svet, ukrajina, vojny ... (22561)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk