Logitech predstavuje nízkoprofilovú klávesnicu G515 a myšku G309 LIGHTSPEED

Logitech si pre nás pripravil hneď dve novinky v rámci svojich herných periférií.

pridal matus_ace 9.7.2024 o 14:00 pod hry
Logitech predstavuje nízkoprofilovú klávesnicu G515 a myšku G309 LIGHTSPEED

HRY > NOVINKY >

Logitech predstavuje Logitech G515, nízkoprofilovú klávesnicu novej generácie pre rýchlejšie hranie aj písanie. Charakteristickými znakmi novej hráčskej klávesnice radu 500 sú elegantný dizajn, špičkové parametre a nadštandardné funkcie. Klávesnica G515 je vysoká len 22 mm, takže pre príjemné a pohodlné hranie nie je potrebná opierka zápästia. Je vybavená nízkymi spínačmi, ktoré sa aktivujú už pri stlačení o 1,3 mm a majú celkovú hĺbku stlačenia 3,2 mm, čo je menej ako pri štandardných spínačoch. To všetko pomáha hráčom urýchliť vykonávanie herných akcií.

Okrem toho má penovú zvukovú izoláciu, výrobcom predmazané spínače, integrované stabilizátory a prvotriedne hmatníky klávesov z PBT. To všetko zabezpečí optimálnu pohodu hráčov, ktorí ocenia plynulejšie ovládanie bez rušivých zvukov.

Logitech predstavuje nízkoprofilovú klávesnicu G515 a myšku G309 LIGHTSPEED

G515 je vybavená aj nedávno predstavenou technológiou Logitech G KEYCONTROL, ktorá svojou širokou ponukou prispôsobenia funkcií ďaleko presahuje možnosti bežných klávesníc. Ku každému klávesu je možné priradiť až 15 rôznych akcií, aby si hráči mohli nakonfigurovať klávesnicu pomocou makier, zvukových signálov, svetelných efektov a ďalších funkcií. Nadefinovanie vrstiev funkcií klávesov a modifikátorov, ako je G SHIFT, pomocou KEYCONTROL rozširuje možnosti adaptácie na každú hernú situáciu a umožňuje prepínať jednotlivé rozloženia klávesov stlačením jediného tlačidla. G515 s KEYCONTROL tak prináša bezprecedentnú personalizáciu a vyladenie ovládania.

Medzi hlavné prednosti bezdrôtovej nízkoprofilovej klávesnice G515 LIGHTSPEED TKL patria:

  • Pohodlné bezdrôtové párovanie 2:1 cez LIGHTSPEED: LIGHTSPEED USB adaptér pre bezdrôtové pripojenie G515 umožňuje pripojiť súčasne aj kompatibilnú hernú myš, napríklad G502 X PLUS, takže nie je potrebné zaberať ďalší port USB.
  • Štýlové svetelné efekty s RGB podsvietením a funkciou LIGHTSYNC: Hráči majú k dispozícii asi 16,8 milióna farieb, ktorými môžu umocniť svoje zážitky. Všetko vybavenie značky Logitech G je možné pripojiť a nakonfigurovať pomocou aplikácie G HUB.
  • Všestranné trojaké pripojenie: Hráči si môžu podľa potreby vybrať bezdrôtové pripojenie cez LIGHTSPEED či Bluetooth alebo káblové pripojenie cez USB-C.
  • Dlhá výdrž: Až 36 hodín nepretržitého hrania bez dobíjania.

Klávesnica je dostupná za 149,99 € za bezdrôtovú verziu a neskôr v tomto roku vyjde aj lokalizovaná slovenská verzia.

Logitech predstavuje nízkoprofilovú klávesnicu G515 a myšku G309 LIGHTSPEED

Logitech G309 LIGHTSPEED vylepšuje bezdrôtové ovládanie hier vďaka proprietárnym technológiám, inováciám a modernému dizajnu. S mimoriadne úsporným snímačom HERO 25K zvláda G309 pri napájaní z jedinej alkalickej batérie veľkosti AA viac ako 300 hodín nepretržitého hrania s rýchlosťou odozvy 1 ms v režime LIGHTSPEED. Pri pripojení cez Bluetooth bude výdrž batérie dlhšia viac ako 600 hodín.

Proprietárna bezdrôtová technológiu Logitech G LIGHTSPEED umožňuje rýchlejšie hranie než väčšina myší s káblom. Kombinácia pripojenia LIGHTSPEED a snímača HERO 25K prináša vyšší stupeň výkonu vďaka výnimočnej odozve a presnosti, rýchlosti snímania 400 IPS a citlivosti až 25 600 DPI bez akcelerácie a vyhladzovania.

Logitech predstavuje nízkoprofilovú klávesnicu G515 a myšku G309 LIGHTSPEED

LIGHTSPEED navyše umožňuje k jednému prijímaču pripojiť súčasne dve zariadenia kompatibilné s touto technológiou pomocou „Nástroja na párovanie zariadení“ v aplikácii G HUB. Hráči si môžu zvoliť, či budú myš G309 LIGHTSPEED používať s rovnakým prijímačom ako svoju hernú klávesnicu Logitech, napríklad nedávno oznámenú G515 TKL LIGHTSPEED.

Aj keď je myš Logitech G309 LIGHTSPEED nabitá toľkými technológiami, nie je veľká ani ťažká. Odolná kompaktná konštrukcia váži len 86 gramov aj s alkalickou batériou veľkosti AA. Ďalšie zníženie hmotnosti je možné dosiahnuť pomocou technológie POWERPLAY, ktorá hráčom umožňuje napájať myš G309 bez vloženej batérie priamo z dobíjacej podložky Logitech G PowerPlay (predáva sa samostatne). Hmotnosť myši bez batérie potom bude iba 68 gramov.

Myš G309 X LIGHTSPEED je naviac vybavená exkluzívnymi hybridnými opticko-mechanickými spínačmi LIGHTFORCE, ktoré ponúkajú neuveriteľnú rýchlosť, spoľahlivosť a presné ovládanie s výraznou hmatovou odozvou. Pre zachovanie známeho pocitu pri stlačení majú spínače LIGHTFORCE rovnakú konštrukciu ako klasické mechanické spínače, no samotné zopnutie nezabezpečujú kovové kontakty, ale optický spínač. Výsledkom spojenia predností optických a mechanických prvkov spínačov je maximálny herný výkon. Hybridné spínače LIGHTFORCE prinášajú spoľahlivé optické spínanie s veľmi nízkou latenciou spolu s najlepšími vlastnosťami mechanických spínačov a dôverne známymi hmatovými vnemami pri ich stlačení.

Bezdrôtovú hernú myš Logitech G309 LIGHTSPEED si môžete predobjednať od 9. júla 2024 za odporúčanú maloobchodnú cenu 89,99 €. Až do 23. júla 2024 môžete ako bonus k predobjednávke spolu s myšou získať u vybraných partnerov (Alza, Datart, NAY a PGS) zadarmo aj podložku G240.

Logitech predstavuje nízkoprofilovú klávesnicu G515 a myšku G309 LIGHTSPEED





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (0)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (0)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Dragons dogma 2 vs dragon age:... (0)
pozrite si tie hry a porovnajte...
|Psp a net (2)
Zdravím...vytiahol som po 100 rokoch zo šuplíka PS...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26017)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk