American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC

Čo vás čaká v meste Rolla?

pridal matus_ace 13.7.2024 o 20:24 pod hry
American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC

HRY > NOVINKY >

Vitajte v meste Rolla v štáte Missouri, v pulzujúcom meste, kde sa snúbi história, inovácie a prírodné krásy. Teraz nám autori priniesli viac informácií o tejto oblasti, ktorú budú môcť vodiči navštíviť na svojej ceste v našom pripravovanom DLC Missouri pre hru American Truck Simulator.

Rolla, ktorá je domovom študentov zo Štátov aj mimo nich, je centrom inovácií a vzdelávania, ktorého základom je renomovaná Missouri University of Science and Technology, jedna z popredných technických univerzít v USA, známa svojimi programami v oblasti inžinierstva, vedy a technológie. Vodiči dodávajúci v Rolle môžu dokonca prechádzať cez niektoré oblasti okolo univerzity, ktoré mapový tím vytvoril v tomto DLC.

Rolla, ktorá sa nachádza v Ozarks, regióne známom svojou krásnou krajinou a chránenými oblasťami, má čo ponúknuť návštevníkom aj obyvateľom. Od prírody až po pamiatky, ako je minimalistická verzia Stonehenge, si určite musíte nájsť čas, aby ste skúmali krásy tohto mesta. Kamionisti by nemali vynechať ani Historic Route 66, pozdĺž ktorej sa Rolla nachádza. V okolí určite nájdete odkazy na túto slávnu diaľnicu.

Hľadáte prácu? Nájdete tu zvyčajné mestské odvetvia, do ktorých môžete doručiť, vrátane supermarketov, skladov a dokonca aj do servisu ťažkých strojov. Nájdete tu aj dva unikátne sklady nachádzajúce sa v blízkosti mesta, lom a ťažbu dreva, obe sú custom vytvorené.





American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC  American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC  American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC
American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC  American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC  American Truck Simulator ukazuje mesto Rolla z Missouri DLC
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Čo hovoríte na novú speváčku v... (0)
Určite mnohí z vás boli okolo roku 2000 násťrocný ...
|Slúchadlá (0)
Lude dobrí, odporúčte nejaké dobré slúchadlá. Ideá...
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Dragons dogma 2 vs dragon age:... (0)
pozrite si tie hry a porovnajte...
|Psp a net (2)
Zdravím...vytiahol som po 100 rokoch zo šuplíka PS...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26017)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk