Získajte doživotný Microsoft Office 2021 a Windows 11 už od 10 € na Godeal24

Operačný systém a ďalší užitočný softvér môžete kúpiť za zlomok pôvodnej ceny v ďalšom výpredaji.

pridal PR 18.7.2024 o 20:23 pod hry
Získajte doživotný Microsoft Office 2021 a Windows 11 už od 10 € na Godeal24

HRY > NOVINKY >

Aplikácie, ktoré musíte mať, ako Excel, PowerPoint a Word, sú základnými kameňmi takmer akéhokoľvek typu digitálnej produktivity. Sú tiež dosť drahé, ak za ne platíte každý mesiac alebo rok. Alternatívou je získať o niečo staršiu doživotnú licenciu na Microsoft Office, čo je presne to, čo môžete urobiť s týmto časovo obmedzeným predajom. Tu je vaša šanca získať doživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021 len za 28,75 € (bežne 299 €) s kódom „GG62“ počas výpredaja softvéru Godeal24. Táto doživotná licencia na verziu Windows 2021 Professional zahrňuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access a bezplatnú verziu Teams vo forme okamžitého stiahnutia, ktoré sa načíta priamo do ponuky Štart. Každý softvérový kľúč je plne kompatibilný s Windows 10 a Windows 11 a predstavuje doživotnú licenciu pre jedno zariadenie so systémom Windows. Ak nepotrebujete všetky zvončeky a píšťalky, pozrite si túto ponuku na MS Office 2019 Professional, ktorá je len 20 € a ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams. Microsoft Office je užitočný nástroj na rozbehnutie vašich projektov.

Najlepšia ponuka! Zľava 62% na Microsoft Office! S kódom kupónu „GG62".


Inovujte svoj operačný systém pomocou Windows 11 Professional, vrátane šifrovania zariadenia BitLocker, prebudenia a uzamknutia, DirectX 12 Ultimate a ďalších, len za 13,55 € (bežne 199 €) na Godeal24 práve teraz. Windows 11 Pro je efektívna inovácia oproti starším operačným systémom. Windows CoPilot vám tiež poskytuje prístup k vášmu vlastnému integrovanému chatbotu AI. Ak ste vášnivým hráčom, DirectX 12 Ultimate Windows 11 Pro ponúka bezkonkurenčný herný zážitok. Rozhranie poskytuje grafiku, ktorá konkuruje realite, maximalizuje potenciál vášho hardvéru a umožňuje vám vychutnať si najnovšie hry v celej ich kráse.

Obrovská zľava na OS Windows,  s kódom kupónu „GG50".

Získajte cenovo výhodné balíky so zľavou 62 %, s kódom kupónu „GG62“.

Zľava až 50 % zľava na ďalší Windows a Office! S kódom  kupónu „GG50".

Veľkoobchodné ponuky za bezkonkurenčné ceny!


Viac PC nástrojov za najlepšie ceny!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Hra elden ring (1)
Dá sa stiahnuť niekde táto hra na pc...
|Dragons dogma 2 vs dragon age:... (0)
pozrite si tie hry a porovnajte...
|Psp a net (2)
Zdravím...vytiahol som po 100 rokoch zo šuplíka PS...
|Warner bros. prepúšťa v štúdiu... (0)
Niet sa čomu čudovať, Warner Bros. štúdio Rockstea...
|Tichšia mechanická klávesnica ... (2)
V podstate popis. Hľadám nejaký tichsiu mechanickú...
|Svet, ukrajina, vojny ... (25959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk