Chcete pristupovať na internet bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás!

Po aktuálnom vypínaní Instagramu v Turecku sme sa pozreli na možnosti VPN a konkrétne na ponuku NordVPN, ktoré ponúka ako rýchlosť, tak bezpečnosť.

pridal PR 4.8.2024 o 10:42 pod software
Chcete browsovať bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás!

SOFTWARE > NOVINKY >

V dnešnom digitálnom veku je bezpečnosť na internete kľúčová. Či už surfujete po internete, kontrolujete svoje bankové účty alebo streamujete obľúbené seriály, vždy chcete mať istotu, že vaše údaje sú v bezpečí a vaše súkromie je chránené. Tu prichádza na scénu NordVPN, jeden z najspoľahlivejších a najpopulárnejších poskytovateľov VPN služieb.

Čo je VPN?

VPN (Virtual Private Network) je služba, ktorá šifruje vaše internetové pripojenie a zabezpečuje, že vaše online aktivity zostanú súkromné a bezpečné. Keď sa pripojíte k VPN, váš internetový prenos je presmerovaný cez šifrovaný tunel na server VPN, ktorý môže byť umiestnený kdekoľvek na svete. To znamená, že vaša skutočná IP adresa a poloha sú skryté a vaše dáta sú chránené pred hackermi, sledovacími nástrojmi a dokonca aj poskytovateľmi internetových služieb.

Prečo používať VPN?

  1. Zabezpečenie a ochrana súkromia: Hlavným dôvodom používania VPN je ochrana vašich osobných údajov a súkromia. Bez VPN môžu byť vaše online aktivity sledované a monitorované. VPN šifruje vaše dáta, čím zaručuje, že vaše informácie zostanú súkromné.
     
  2. Prístup k obmedzenému obsahu: Niektoré webové stránky a služby sú obmedzené na určité geografické oblasti. S VPN môžete zmeniť svoju virtuálnu polohu a pristupovať k obsahu, ktorý by inak nebol dostupný vo vašej krajine. To je obzvlášť užitočné pre streamovacie služby, ako sú Netflix, alebo HBO.
     
  3. Bezpečné verejné Wi-Fi: Pripojenie k verejným Wi-Fi sieťam, ako sú tie v kaviarňach, letiskách alebo hoteloch, môže byť rizikové. Tieto siete sú často nezabezpečené a náchylné na útoky. VPN šifruje vaše pripojenie, čím zaručuje, že vaše dáta sú chránené aj na verejných Wi-Fi sieťach.
     
  4. Vyššia anonymita: Používaním VPN zmeníte svoju IP adresu, čo znižuje pravdepodobnosť, že budete sledovaní a monitorovaní. To zvyšuje vašu anonymitu na internete.

Prečo si vybrať NordVPN?

NordVPN je jedným z najlepších poskytovateľov VPN na trhu a ponúka množstvo funkcií, ktoré zabezpečia vaše bezpečné a neobmedzené prehliadanie internetu.

  1. Špičková bezpečnosť: NordVPN využíva pokročilé šifrovacie protokoly, ktoré zaručujú, že vaše dáta sú vždy chránené. Má tiež funkciu CyberSec, ktorá blokuje škodlivé webové stránky a chráni vás pred malwareom.
     
  2. Rýchlosť a spoľahlivosť: S viac ako 5400 servermi v 59 krajinách, NordVPN zabezpečuje rýchle a stabilné pripojenie, čo je ideálne pre streamovanie, sťahovanie a online hranie.
     
  3. Jednoduché použitie: NordVPN ponúka intuitívne aplikácie pre všetky hlavné platformy, vrátane Windows, macOS, Android a iOS. Nastavenie a používanie je jednoduché a priateľské aj pre technicky menej zdatných používateľov.
     
  4. Prísna politika neukladania logov: NordVPN neuchováva žiadne záznamy o vašich online aktivitách, čo znamená, že vaše súkromie je plne chránené.
     
  5. Podpora pre viaceré zariadenia: S jedným predplatným NordVPN môžete chrániť až 10 zariadení naraz, čo je ideálne pre celú rodinu alebo pre malé firmy.

Chcete browsovať bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás!

V dnešnom svete plnom digitálnych hrozieb je dôležité chrániť svoje súkromie a bezpečnosť na internete. NordVPN ponúka spoľahlivé a výkonné riešenie, ktoré vám umožní surfovať po internete bez obmedzení a s pokojom mysle. Či už chcete chrániť svoje osobné údaje, pristupovať k obmedzenému obsahu alebo bezpečne používať verejné Wi-Fi, NordVPN je tu pre vás.

 
Viac o NordVPN nájdete tu, teraz je v akcii s cenou 3.99 eur za mesiac, ktoré funguje na 10 zariadení. Ale len vtedy ak si zoberiete predplatné na dva roky a teda zaplatíte rovno 95 eur na dva roky. Dostanete k tomu aj eSim s 1GB predplatenými dátami mesačne. Za vyššie predplatné získate aj antimalware a dodatočnú ochranu, v najvyššom predplatnom je 1TB cloudu.
 
Môžete si znížiť predplatné na ročné, kde je cena 4.99 eur (71 eur na rok), alebo mesačné, vtedy ide cena na 12.99 eur.
 
 
NordPass
 
Ak chcete chrániť aj svoje heslá, pozrite sa aj na ďalší produkt Nordu a to NordPass. Oproti browserom ponúka viac bezpečnostných funkcii. Stojí 1.49 eur mesačne.

Chcete browsovať bezpečne, anonymne a bez obmedzení? NordVPN je tu pre vás!





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lotr:return to moria - môj rev... (13)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (16)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (23)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26711)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk