Frostpunk 2 ponúka viac informácií o svojom epickom a mrazivom soundtracku

V novom videu sa hudobný skladateľ Piotr Musiał a odborný zvukový dizajnér Krzysztof Lipka rozprávajú o rešpektovaní odkazu hry Frostpunk.

pridal matus_ace 15.8.2024 o 16:29 pod hry
Frostpunk 2 ponúka viac informácií o svojom epickom a mrazivom soundtracku

HRY > NOVINKY >

V hre Frostpunk 2 chcel tím 11 bit studios posunúť uznávaný boj o prežitie v meste na novú úroveň, rozšíriť mierku mesta a dať hráčom ešte viac možností, pokiaľ ide o riadenie už zavedeného zamrznutého mesta. Podobný prístup zvolili aj pri komponovaní hudby pre pokračovanie. Soundtrack k hre Frostpunk 2 síce pokračuje v odkaze toho, čo bolo predtým, ale jeho cieľom je vniesť do hry niečo jedinečné a zároveň zabezpečiť, aby si hudba zachovala svoju ľadovú príťažlivosť pre hráčov.

V novom videu sa hudobný skladateľ Piotr Musiał a odborný zvukový dizajnér Krzysztof Lipka rozprávajú o rešpektovaní odkazu hry Frostpunk, o tom, ako hudba pomáha sprostredkovať rozľahlosť mrazivej krajiny v oveľa väčšom meradle a ako nezvyčajné nástroje - od zvukov parných strojov a strojov až po hluk davu - zapadajú do jedinečného prístupu, ktorý hra Frostpunk 2 uplatňuje k hernej hudbe.

Pôvodná ikonická hudba z hry Frostpunk v podaní talentovaného sláčikového kvarteta pôsobila na rozsah pokračovania príliš komorne. Tentoraz sa Piotr a tím rozhodli použiť oveľa väčší orchester s ťažším zvukom, ktorý pomáha hráčom skutočne pocítiť rozľahlosť mesta a váhu ich rozhodnutí.

Aby sa hudba ešte viac priblížila hre, hľadali nástroje, ktoré by pripomínali drsnú realitu sveta Frostpunk, v ktorom používate šrot a staré stroje ako skromné prostriedky, aby ste prežili. Jeden z takýchto nástrojov, Ghost Cello, je tajnou ingredienciou, ktorá dokáže na jednej strane vytvoriť primitívnu hudbu a na druhej úžasnú futuristickú ambientnú melódiu.

Ďalšou dôležitou súčasťou zvuku hry Frostpunk 2 sú ľudia. Hráči budú vnímať dav rôznymi spôsobmi v závislosti od veľkosti mesta, napätia a viacerých ďalších parametrov, ktoré sa dejú v reálnom čase. Hudba zohráva v hre Frostpunk 2 obrovskú úlohu, ktorá súvisí so všetkými novými tlakmi, ktoré prináša vedenie mesta v úlohe správcu.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (0)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Predám samsung galaxy watch ul... (0)
Predám minimálne používané Galaxy Watch Ultra Tita...
|Arma 3 dlc (0)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (1)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk