Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3

Nvidia predvádza PC verziu Wukonga s jej možnosťami.

pridal matus_ace 15.8.2024 o 20:05 pod hry
Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3

HRY > NOVINKY >

Už 20. augusta sa dočkáme vydania očakávanej soulslike akčnej RPG Black Myth: Wukong. Tá na PC príde aj s podporou Nvidia technológií a firma tak teraz ukazuje, čo všetko od tejto verzie môžete očakávať.

Plný ray tracing zaistí veľmi presné vykreslenie priechodu svetla scénou. Technológia je veľmi náročná, ale hráči s GPU GeForce radu RTX 40 sa nemusia o dostatok výkonu báť. Pomôžu k tomu dedikované jadrá zvané AI Tensor a Ray Tracing Cores, vďaka ktorým si hráči v Black Myth: Wukong užijú plne ray tracingové osvetlenie, odrazy a tiene naplno.

Nepriame osvetlenie s viacnásobným odrazom lúčov umožňuje až dvojnásobný odraz prirodzeného farebného svetla. Vďaka tomu bude zobrazenie nepriameho osvetlenia aj oklúzie vernejšie. Lúčové časticové efekty zase umožnia vykresliť technicky náročné odrazy výbuchov, útokov a ohňa. Tiene a odrazy budú tiež detailné a dokážu verne reagovať. Kaustika dokáže nasimulovať skutočný lom svetelných lúčov vo vode aj ich odraz od hladiny, zakrivených povrchov a objektov. Vzniknú tým jedinečné svetelné vzory napríklad v korytoch riek.

Napriek nárokom, ktoré plný ray tracing kladie na hardvér, je možné vďaka DLSS hrať Black Myth: Wukong aj pri maximálnom nastavení grafických detailov. Na GeForce RTX 4090, najrýchlejšej hernej GPU na svete, môžu hráči v 4K dosiahnuť takmer 100 snímok za sekundu. GeForce RTX 4080 SUPER a GeForce RTX 4070 Tí SUPER zvládnu hru rozbehnúť v rovnakom rozlíšení na 74, respektíve 66 snímok za sekundu.

NVIDIA k Black Myth: Wukong prinesie aj aktualizované Game Ready ovládače, hráči si ich môžu nainštalovať napr. prostredníctvom NVIDIA App, GeForce Experience alebo zo stránok GeForce.com. Prichádza tiež posledná šanca na získanie digitálnej kópie hry pri upgrade na vybrané GeForce RTX radu 40 alebo obstaranie nového notebooku, prípadne herné PC zostavy s týmito GPU. A hráči bez potrebného hardvéru si môžu zaobstarať členstvo v GeForce NOW, kde získajú podporu RTX technológií vďaka hraniu v cloude. Majitelia najvyššej triedy Ultimate sa môžu tešiť na výkon GeForce RTX 4080 a hranie v 4K s plným ray tracingom aj DLSS 3.





Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3  Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3
Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3  Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3
Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3  Black Myth: Wukong vychádza 20. augusta s plným ray tracingom a DLSS 3
Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Lotr:return to moria - môj rev... (13)
Mám už cez 100 hodín odohraného času a tak si hovo...
|34 aoc cu34g2xp/bk (16)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (2)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (18)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26705)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk