Stranded Deep 2 oficiálne potvrdené, vznikne v Prahe

North Beach Games zakladá nové štúdio v Prahe a to sa postará o pokračovanie populárnej survival hry.

pridal matus_ace 16.8.2024 o 13:24 pod hry
Stranded Deep 2 oficiálne potvrdené, vznikne v Prahe

HRY > NOVINKY >

North Beach Games oznamuje založenie nového vývojárskeho štúdia North Beach Games Prague. Spoločnosť North Beach Games, ktorá bola založená v roku 2018, vznikla na základe vízie prinášať na trh inovatívne hry prostredníctvom jedinečného hybridného prístupu k vydávaniu a partnerstvám. Teraz spoločnosť využije desaťročia spoločných skúseností so spracovaním niektorých z najväčších licencovaných herných IP a preukázané úspechy pri vydávaní špičkových survival craftingových hier, aby sa vyvinula do mnohostrannej spoločnosti, ktorá nielen vydáva hry na PC a konzoly, ale ich aj interne vyvíja prostredníctvom svojej globálnej pôsobnosti.

North Beach Games Prague sídli v Prahe, hlavnom meste Českej republiky, a vedie ju technologický riaditeľ a uznávaný dizajnér survival craftingových hier Sam Edwards (Beam Team Games, tvorca hry Stranded Deep) a generálny riaditeľ Tomáš Pšenička (Keen Software House, Space Engineers). Hlavný vývojársky tím bude pracovať predovšetkým priamo v novom štúdiu, pričom bude podporovať aj niektorých zamestnancov pracujúcich na diaľku z celého sveta.

Spočiatku sa štúdio zameria na tvorbu a podporu nových hier v oblasti survival craftingu, čo je žáner, ktorý kolektívny globálny tím vytvoril vydaním hier definujúcich tento žáner, ako napríklad Stranded Deep, 7 Days to Die a The Lord of the Rings: Rings: Return to Moria. North Beach Games sa teraz opäť spája so Samom Edwardsom, spolutvorcom hitu Stranded Deep, ktorý sa predával na milióny kusov, a vyvíja dlho očakávané pokračovanie - Stranded Deep 2.

Sme nesmierne nadšení, že môžeme začať vývoj Stranded Deep 2 s naším novým vývojárskym tímom North Beach Games Prague,“ povedal Sam Edwards, kreatívny riaditeľ a technologický riaditeľ spoločnosti North Beach Games. „Tomáš a jeho talentovaný tím budú skvelým partnerom pri budovaní štúdia, pretože sa pozeráme do budúcnosti série a objavujeme nové obzory.

Nemôžeme sa viac tešiť, že sme do North Beach Games priviedli Sama a Tomáša, ktorí povedú naše nové pražské vývojárske štúdio,“ povedal John Miller, generálny riaditeľ North Beach Games. „S oboma sme roky spolupracovali ako partneri, takže byť všetci v jednom tíme je skvelý pocit a umožní nám to urobiť ešte viac vzrušujúcej spoločnej práce v oblasti survival craftingu. Po všetkých výkyvoch na trhu a v odvetví za posledný rok cítime, že nastal správny čas začať túto ďalšiu kapitolu nášho podnikania a vytýčiť vlastnú cestu k pozitívnej budúcnosti našej spoločnosti.





Páči sa mi! (+1)






Stranded Deep 2 oficiálne potvrdené, vznikne v Prahe

Vývoj: North Beach Games / North Beach Games Prague
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26610)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk