Nový systém cti v League of Legends vám opäť dovolí oceniť oponenta

Podobný systém cti bol v hre už 2017, teraz však bude o niečo iný.

pridal safer 23.8.2024 o 14:46 pod hry
Nový systém cti v League of Legends vám opäť dovolí oceniť oponenta

HRY > NOVINKY >

Asi každý hráč kompetitívnych hier vie, že League of Legends nepatrí práve k najpríjemnejším hrám, čo sa komunity týka. Samozrejme, nie je to pravidlo, a veľakrát tam nájdete aj skvelých ľudí. A práve takých opäť budete môcť ctiť, aj ak hrajú na opačnej strane riftu. Ak ste hru hrávali pred rokom 2017, tak určite viete, že takáto funkcia už v rukách hráčov bola. Teraz sa vracia, ale už bude fungovať iným spôsobom.

Poctiť budeš môcť viacerých hráčov

Na zmenu systému cti pred siedmimi rokmi doplatili najmä tí dobrí hráči, ktorí si naozaj zaslúžili byť ocenení aj nepriateľskými hráčmi. Avšak dôvod tejto zmeny bol, že v niektorých regiónoch sa česť zneužívala, a častokrát dokonca využívala toxicky k oponentom. Vznikol však systém, ktorý už dobrých hráčov tak nepotešil, lebo šlo iba o algoritmus, ktorý vás ocenil aj v chvíli, kedy by ste to najmenej čakali. Preto sa Riot Games opäť rozhodlo stúpiť na starú koľaj a predošlý systém zlepšiť.

„Robíme zmeny v systéme, ktoré umožnia hráčom identifikovať a odmeniť tých, ktorí sú skutočne čestní, nielen dobrí v hre,“ uvádza Riot v novom blogovom príspevku. „Máme dlhodobé plány pre celý systém, ale prvá časť, ktorú uvidíte tento september, je možnosť poctiť viac ako jedného hráča za hru, ako aj možnosť poctiť nepriateľov.“

Hra si posvieti aj na grieferov

Riot taktiež oznámil, že pracujú na vylepšení systému, ktorý bude vedieť lepšie identifikovať grieferov. Hovoria, že momentálne vedia v priemere odhaliť iba 70% hráčov, ktorí ničia zážitok ostatným. Spoločnosť uznáva, že táto štatistika je „neprijateľná“.

Pracujú na tom, že detekčné systémy budú presnejšie v sledovaní hráčov, napríklad pri predávaní všetkých predmetov v inventári. Hra sa taktiež bude zameriavať na správanie hráčov v priebehu času, nie iba v jednej hre. Riot Games tvrdí, že iba takýmto spôsobom budú vedieť, či hráč skutočne nachvál kazí hru ostatným, alebo má proste iba zlú hru. Uvidíme teda, či sa tento plán spoločnosti naozaj podarí, a či bude mať dopad na ďalšie zmiernenie toxicity v zápasoch.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|34 aoc cu34g2xp/bk (13)
Opäť naskladnili tento TOP monitor cena/výkon/kval...
|Arma 3 dlc (1)
ahojte. možná budem za blbca,ale kúpil som dlc - m...
|Ps5 závodná hra (4)
Zdravim, existuje nejaká hra na ps5 v ktorej netre...
|Xbox brasil store (6)
Zdravím. Dlhodobo nakupujem hry z Brazílskeho stor...
|Test drive unlimited sc: niekt... (0)
Čaute, je tu niekto kto hrá TDU:SC na PC? Rád by s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (26597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk